27 °C Budapest
Paying money and buying online concept, couple doing internet shopping with computer, customers making secure payment on laptop via e-banking service, close up view of hand holding credit card

Fontos változás élesedik a Nespresso kapszuláknál: rengeteg vásárlót érint, ez már hivatalos

2024. március 20. 12:55

Több soron változnak az értékesítési feltételek a Nespresso Boutique-okban, melyek április 4-től minden vásárlást érintenek majd.

Egy nagyon fontos, 2024. április 4-én életbe lépő változásról tájékoztatta vásárlóit a Nespresso  - értesült a Pénzcentrum. Eszerint a Nespresso Boutique-okban mások lesznek az értékesítési feltételek, amelyek komoly hatással lesznek a vásárlásokra.

A módosítás következtében az alábbi pontokban történnek változások:

  • A továbbiakban az online vagy mobilapplikációból történő vásárlások esetén a hibásan, vagy nem kellő részletességgel megadott címzési, vagy más adatok, információk esetén felmerülő szállítási vagy egyéb többletköltség a vevőt terheli. Mint ahogyan a hibásan vagy nem kellő részletességgel megadott számlázási adatokért a felelősség is őt terheli majd.
  • Változnak a Nespresso & YOU Klubtagsági Programmal járó előnyök, az 500 kapszula vásárlásonként adott ajándék vízkőmentesítő szett megszűnik.

A változtatás hatályba lépését követő vásárlására a módosított feltételek lesznek irányadóak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem