18 °C Budapest
Young man with eyeglasses and shirt eating pizza at workplace. Man sitting hand on cheek, holding a slice of pizza in hand and looking at it. Pizza box on table. Desk with computers and windows on background.

Hivatalos: lehúzza a rolót a legendás magyar pizzázó lánc

2023. március 1. 17:15

Komoly működési nehézségekkel néz szembe a Pizza King. Az erről szóló facebookos bejegyzésük szerint hálózatuk teljes és újraszervezésére van szükség. Ennek lebonyolításáig - várhatóan 48-72 órán keresztül - zárva tartják üzleteiket.

A Pizza King Express bejegyzésében arról ír, hogy a kialakult "háborús negatív hatások"   ellenére is szeretnénk szolgáltatásaink megfelelő színvonalát biztosítani. Az elmúlt időszakban  azonban a franchise partnereik magatartása veszélyeztette a minőséget és a hálózat működését- teszik hozzá.

A hálózatuk teljes átalakítására és újraszervezésére van szükség. Éttermeik, üzleteik emiatt 24-72 órán keresztül zárva tartanak majd.

Ahogy azt lapunk korábban megtudta, a foodpanda platformján - évek óta - változatlan a slágerételek toplistája, és ez nem változott sem a Covid alatt, sem a mostani növekvő infláció hatására. A melegétel-rendelések legnagyobb részét (27%) a pizza teszi ki. A második legnépszerűbb ételcsoport a hamburgereké (21%). A Wolt szintén azt közölte, hogy a legnépszerűbb ételek tekintetében nincsen változás: továbbra is a hamburgerfélék és menük, különböző ázsiai tésztafélék, pizza, gyros és kebab teszik ki a rendelések zömét:Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?