11 °C Budapest
Hofheim, Germany - March 24, 2017: Traffic jam on german Autobahn A 66 nearby Wiesbadener Kreuz - many road users, cars and trucks. The Bundesautobahn 66 (abbreviated as BAB 66 or A 66) is an autobahn in Germany that links the cities of Fulda and Wiesbaden to the city of Frankfurt in the Rhein-Main area. View from above

Óriási fogás a NAV-tól: lecsaptak az ellenőrök, minden termék hamis volt

2022. július 29. 18:32

Több mint hárommillió forint értékben hamis márkajelzésű ruhákat találtak a pénzügyőrök egy autóban az M7-es autópályán, Fejér megyében - számolt be róla a NAV.

 Az autópálya Fejér megyei szakaszán egy Szlovéniába tartó autót ellenőriztek, és a jármű két utasa azt mondta, hogy saját poggyászaik vannak a csomagtartóban - írta közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A csomagtér átvizsgálásakor azonban csaknem kétszáz, különféle márkájú ruhát találtak.

Az előzetes szakértői vélemény szerint valamennyi termék hamisítvány, valamennyit a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hozták forgalomba. A több mint hárommillió forint értékű árut lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértésének bűntette miatt feljelentést tettek a NAV emberei.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?