25 °C Budapest
The frontage and brand logo of a branch of German discount retailer Aldi, taken in a local retail park on Wirral, UK on a sunny afternoon

Fertőző terméket hív vissza az Aldi: ha ilyet vettél nehogy megedd!

2022. június 26. 18:31

Az Aldi arra kéri a vásárlókat, hogy ne fogyasszák el a tofus-spenótos szójaterméküket, mert abban “mikrobiológiai szennyeződés” lehet. Ha visszaviszik a terméket, az üzletekben blokk nélkül is visszaadják az árát.

Figyelmeztetést adott ki weboldalán az Aldi: visszahív egy terméket. Azt írják, hogy a Natur Aktiv Bio szójaalapú érme termék 2023.04.15. lejárati idővel és L22292 tételazonosítóval rendelkező,

tofus-spenótos fajtájában (szállító: Biolab S.r.l.) nem zárható ki mikrobiológiai szennyeződés (Bacillus Cereus), emiatt fogyasztásra nem alkalmas.

A termék érintett tételére a szállító és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít – közölték, arra kérve a vásárlókat, hogy a terméket ne fogyasszák el, hanem vigyék vissza bármely magyarországi Aldi üzletbe, ahol a vételárat a vásárlást igazoló blokk hiányában is visszatérítik.

A fenti lejárati időtől és tételszámtól eltérő ugyanezen termék az Aldi közlése szerint biztonsággal fogyasztható. A termékvisszahívás a Natur Aktiv márka további termékeit, illetve más szállítók hasonló termékeit nem érinti 0 tették hozzá, elnézést kérve a kellemetlenségekért.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 7. vasárnap
Ibolya
31. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. augusztus 7. 16:08