1 °C Budapest
foodpanda

Itt a Foodpanda újabb nagy dobása: elsőként a fővárosiak örülhetnek az új szolgáltatásnak

2021. november 30. 12:15

Az ételek és újabban a háztartási árucikkek kiszállítása mellett mostantól innovatív ruhatisztítási szolgáltatás is elérhető a közelmúltban nevet váltott foodpanda felületén. A normál vagy expressz háztól házig szállítást magában foglaló megoldás egyelőre Budapesten elérhető, a főváros egész területén egységes szállítási díjjal.

A klasszikus ruhaneműkön túl törölközők, ágyneműk és függönyök mosása és vasalása, vagy akár bőrkabát és motorosdzseki vegytisztítása is része a foodpandán elérhető vadonatúj mosodai szolgáltatásnak. A HiWash jóvoltából a tisztítás nem a régi, a környezetre és az egészségre egyaránt ártalmas perkloridos módszerrel zajlik, hanem egy teljesen új technológiával. A vizesalapú, úgynevezett wet cleaning környezetkímélő, fenntartható, ráadásul gyors és hatékony megoldás.

Alapesetben a leadott ruhát 24 órán belül hozza vissza az autós futár, az expressz szállítás esetében pedig a reggel tízig elvitt ruha este nyolc óráig érkezik vissza. Utóbbi némi felárral vehető igénybe, az alapszolgáltatás esetében viszont nem lesz eltérés: a vásárló Budapest egész területén egységes szállítási díjat fizet, amely az oda-vissza utat is magában foglalja. A HiWash a professzionális tisztítás mellett minden esetben vasalja is a leadott ruhát, textíliát, de rendelhetünk külön csak vasalási szolgáltatást is. Annak érdekében, hogy az egyes tételek ne keveredhessenek el, minden ruhadarab ideiglenes egyedi chipet kap, amely garantálja, hogy mindenki a saját dolgait kapja vissza a háztól házig szolgáltatásban.

A foodpanda a nemzetközi háttérnek és a márkaváltásnak köszönhetően az eddigieknél is gyorsabb innovációt lépett meg, a cég azonban ugyanaz maradt. Tulajdonoscsere nem történt, hiszen a Delivery Hero cégcsoport márkája a foodpanda, amit eddig is több ázsiai és európai országban használtak. A márkaváltás jelzi, hogy a magyar piac kiemelten fontos a foodpanda számára és a vállalat 22 év után is még sok évre tervez Magyarországon. Természetesen a foodpandával megmarad a cég csaknem 6000 éttermi és üzleti partnere, és továbbra is együtt dolgoznak majd a több, mint 4300 szerződött futárpartnerükkel, hogy kiszolgálják a most már több mint 2 milliós megrendelői bázisukat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 27. péntek
Angelika
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. január 27. 08:07