28 °C Budapest
Man courier delivering shopping, corona virus and quarantine concept.

Terjeszkedik a hazai online termelői piac: már ennek a vidéknek az ízeit is betehetjük a kosárba

2021. június 21. 15:01

A vidéki ízeket a nyugat-magyarországi térség legkiválóbb termékeivel bővíti hazánk legdinamikusabban fejlődő online szupermarketje. Olyan különlegességeket találhatunk meg kínálatukban, mint a tökmagolaj, retekhajtás vagy az ínyenceknek kedvezve a bárányhús.

A Kifli.hu egyik fő alapértéke a minőségi hazai kínálat kialakítása és folyamatos fenntartása. Ennek a missziónak a részeként indult el a termelői piaca, mely most újabb régióval bővült. „Nagyon fontos számunkra, hogy a magyar termékeket és a magyar gazdákat támogassuk, és vásárlóinknak a lehető legjobb minőségű hazai árut tudjuk biztosítani. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat és a hazai manufaktúrák termékei a lehető legrövidebb idő alatt eljussanak vásárlóink asztalára” – mondta el Klekner Peter, a cég ügyvezetője.

Az online piactérben júniusban a nyugati régió különlegességei lesznek elérhetőek és hangsúlyosok. A korábbi hónapokban Magyarország déli részéről származó közel 100 különleges friss áruval és feldolgozott termékkel ismerkedhettek meg a vásárlók. Olyan termelőket ismerhetünk meg, mint a Kapos Ternero, ahol az évtizedes hagyományokat a legmodernebb minőségirányítási és termékbiztonsági rendszerekkel ötvözve nevelik a juhokat, bárányokat és dolgozzák fel a húsokat. Többek között olyan specialitásokra bukkanhatnak a weben, mint a Valentine's Mogyoróvaj, Balaton felvidéki sajtmanufaktúra különlegességei, vagy a Tebike kecskekrémsajtjai akárcsak a Tante Susi kézzel készült édességei.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a megoldás a magyarok borzasztó egészségi állapotára? Kevesen ismerik ezt a trükköt

A kutatók szerint az egyik ok, amiért az adakozás javíthatja a fizikai egészséget az az, hogy segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 10. szerda
Lőrinc
32. hét
Augusztus 10.
Lusta nap
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. augusztus 10. 11:21