14 °C Budapest
Új áruház csatlakozott az eMAG csapatához: több ezer termékkel bővült a kínálat

Új áruház csatlakozott az eMAG csapatához: több ezer termékkel bővült a kínálat

2021. április 7. 22:10

Magyarország egyik legnagyobb játék kis- és nagykereskedelmi áruházlánca, a REGIO Játék is elérhetővé tette termékeit az eMAG Marketplace-en. A hazai játékpiac egyik legjelentősebb szereplőjének csatlakozása révén több ezer játékkal bővült ki a piacter kínálata.

Az eMAG Marketplace Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi platformja, amelyen több mint ötezer helyi kis-, és középvállalkozás mintegy két és fél millió terméke érhető el. Az 1990-ben alapított REGIO Játék Magyarország egyik legnagyobb játék kis-, és nagykereskedője, amely a hazai játékeladások negyedét tudhatja magáénak, 43 áruházat működtet Magyarországon, éves forgalma pedig bőven meghaladja a tízmilliárd forintot. A vállalat által forgalmazott több ezer féle játék mostantól az eMAG Marketplace-en is elérhető.

Bár a REGIO Játék sok éve rendelkezik saját webáruházzal, a Marketplace-hez való csatlakozással egy fontos új értékesítési csatornára tehet szert, hiszen a piactéten egy átlagos hónapban mintegy 20 ezer darab játékot rendelnek meg online, ezek eladása a teljes Marketplace-forgalom mintegy 5 százalékát adja. Napjainkban a szülők leginkább a társasjátékokat és a kreatív játékokat keresik az örök favoritnak számító LEGO játékok mellett, de a kijárási korlátozások olyan klasszikus termékkategória forgalmát is fellendítették, mint a puzzle-é.

A pandémia miatt különösen fontos volt számunkra, hogy online fronton erősítsünk, hiszen a járvány előtti évhez képest 2020-ban megduplázódott az online rendelések és az okostelefonról érkező tranzakciók száma is. Ráadásul tapasztalataink szerint az internetes vásárlók átlagos kosárértéke is magasabb az áruházi vásárlókénál

- mondta el Gyaraki Dávid, a REGIO Játék marketingvezetője. “Az eMAG Marketplace működésének hatékonyságát igazolja, hogy a magyar piac több évtizedes múltú szereplőjét is partnereink között tudhatjuk. Egy ilyen jelentős piaci szereplő csatlakozásával a vásárlóink is jól járnak, hiszen rengeteg új játék lesz elérhető a kínálatban rendkívül versenyképes áron. A RÉGIÓ Játék számára pedig azért ideális az együttműködés, mert az eMAG Marketplace csak a megvalósult vásárlások után számol fel jutalékot, így járulékos költségek nélkül tud jelentős vásárlóbázist elérni rajtunk keresztül” - mondta el Papp Máté, az eMAG Marketplace magyarországi üzletágvezetője.

Egy országos áruházlánc teljes termékkínálatának integrálása az alkalmazott technológiai megoldásoknak köszönhetően rövid idő alatt megtörténhetett. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 23. péntek
Béla
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?