13 °C Budapest
Meglépte a Telenor, Telekom: ennek minden előfizető örülni fog

Meglépte a Telenor, Telekom: ennek minden előfizető örülni fog

2019. december 18. 14:00

Jó világ köszöntött a magyar mobilozókra: rendesen megszórják őket ajándékkal a szolgáltatók. Az ingyenes internet mellett korlátlan beszélgetéssel és exkúzív tévés tartalmakkal is készültek. A Pénzcentrum most összeszedte, hogy kinek mit adnak ajándékba, és azt is mutatjuk, hogyan kell aktiválni a szolgáltatásokat.

Már hozzászokhattak a jóhoz a magyar mobilozók: így az ünnepek táján minden szolgáltató készül valamilyen karácsonyi ajándékkal az előfizetőinek. Idén sincsen ez másképp, mindhárom mobilcég rendesen megrázta az ajándékfát, lassan már eligazodni sem lehet közöttük! A Pénzcentrum most összeszedte, hogy melyik szolgáltató mit ad, és hogyan lehet aktiválni az egyes plusz szolgáltatásokat.

A Telekomnál a "Mobil ünnepi korlátlanság" alkalmából december 16. és január 1. között korlátlanul lehet internetezni, illetve az EU-n belül is 15 gigát lehet elhasználni ingyenesen. A kedvezmény havidíjas és Domino hívószámokra vehető igénybe. Az ajándék beváltásához egyszerűen meg kell nyitni a Telekom appot, és a szolgáltatás oldalon kiválasztani az egyszeri szolgáltatásokat - itt találod meg a Mobil ünnepi korlátlanság opciót.

Lecserélnéd a régi telót? Válogass a legjobb személyikölcsön ajánlatok között a Pénzcentrum kalkulátorában!

A Telenor már régebben bejelentette, hogy mi a karácsonyi meglepetés: három nap korlátlan belföldi beszélgetést vagy korlátlan adathasználatot adnak előfizetőinek, amit november 21. és december 26. között lehet igénybe venni - egy alkalommal. A kedvezmény regisztrációhoz kötött, amit viszont legkésőbb december 23-ig el kell végezni a weboldalon. Fontos tudni, hogy miután aktiváltad az ingyen netet, vagy a korlátlan beszélgetést, már nem tudsz módosítani a választásodon, szóval jól gondold meg.

A Vodafone okostelefonnal rendelkező előfizetői 3 napig ingyen internetezhetnek, míg akiknek "hagyományos mobiljuk" van, korlátlanul beszélhetnek három napig. Az ingyenes szolgáltatásról a Vodafone SMS-ben vagy e-mailben értesíti a JóDolgok Programba regisztrált ügyfeleit, akik az applikáció JóDolgok menüpontjában aktiválhatják a karácsonyi ajándékot. Az ingyenes beszélgetést az arra jogosultak az értesítő SMS-re küldött válasszal kérhetik a szolgáltatás aktiválását. A karácsonyi ajándék korlátlanság mellett továbbra is tart a kérdőíves akció: 100 perc beszélgetést, vagy 3 giga netet írnak jóvá az előfizetőknek egy kérdőív kitöltéséért cserébe.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Emellett a UPC előfizetőknek is kedveznek - ugye a Voda az idén vásárolta fel a másik szolgáltatót -, akiknek ugyanis digitális TV előfizetésük van, az ünnepi időszakban három napig, december 24-től december 26-ig a Paramount Karácsony elnevezésű exkluzív, reklámmentes televíziós csatornát kapnak - a 12., illetve a 13. csatornahelyen kell keresni. A Paramount Chanellel kialakított ünnepi műsorban a Paramount Channel, a Comedy Central, a Nickelodeon, a Nick Jr. és az MTV kínálatának válogatott tartalmait vetítik majd 0-24-ben. A teljes műsorújság itt elérhető.

NEKED AJÁNLJUK
Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 27. kedd
Adalbert
39. hét
Szeptember 27.
Idegenforgalmi világnap
Szeptember 27.
A Google születésnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?