12 °C Budapest
Csalók élnek vissza a Lidl nevével: ne dőlj be a kamunak, simán kifosztanak

Csalók élnek vissza a Lidl nevével: ne dőlj be a kamunak, simán kifosztanak

2019. november 24. 14:57

Csalók próbálnak adatokat lopni a Lidl nevében az interneten. Az áruházlánc közölte, nem ők osztogatnak ingyenes kupont, senki ne dőljön be!

A Lidl nevében próbálják átverni az embereket az interneten. Facebook-oldalán az áruházlánc közölte, egy "ingyenes 85 0000 Ft-os kupont" hirdetnek a nevükben, de ez nem az ő akciójuk. Mindenkit arra kérnek, hogy személyes adataik védelme érdekében ne töltsék le az állítólagos kupont, és ne adják meg adataikat a csalóknak.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a képen található, online felületeken terjesztett kupon nem a Lidl által lett meghirdetve. Aktuális kampányainkról és akcióinkról kizárólag a Lidl Magyarország hivatalos felületein adunk tájékoztatást

- írta a Lidl a Facebookon.

Hasonló átverés terjed a neten COOP és a Tesco nevében is.

Egyik sem valódi, mindkét boltlánc közölte már, hogy nem ők állnak a kuponok mögött, és megtették a szükséges jogi lépéseket. Mondanunk sem kell, mennyire veszélyes, ha adataink rossz kezekbe kerülnek, ezért mi is arra kérünk mindenkit, hogy alaposan járjon utána, miket tölt ki az interneten.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?