14 °C Budapest
Sok magyar bútorozhatott össze idén: ezt mutatják a vásárlásaink

Sok magyar bútorozhatott össze idén: ezt mutatják a vásárlásaink

2019. október 22. 19:30

A tavalyi évhez képest 30 százalékkal több bútort értékesített Magyarországra a Vivre online lakberendezési áruház. A magyar vásárlók által legkeresettebb bútordarabok a kanapék, a fotelek, az étkezőasztalok és székek, valamint a lakberendezéshez használt textíliák köréből kerülnek ki, a vásárlások átlagos kosárértéke pedig mára eléri a 35 ezer forintot.

Még néhány évvel ezelőtt is csak vonakodva vásároltak bútort interneten keresztül a magyarok, akik többnyire inkább csak a dekorációs termékek között válogattak. Mára ez a trend megfordulni látszik, és a nagyobb bútorok iránti érdeklődés egyértelmű növekedést mutat. A rendelések száma a kereskedő adatai szerint a tavalyi évhez képest 30 százalékkal emelkedett idén, és az online lakberendezési áruház működési területének kilenc országából a magyar piac az összes értékesítés 12 százalékát adja.

Idén ősszel az egy vásárlásra jutó átlagos kosárérték elérte a 35 ezer forintot. A Magyarországra értékesített termékek 34 százalékát bútorok, 24 százalékát konyhai és fürdőszobai eszközök, 20 százalékát lakástextilek, 12 százalékát lakberendezési dekorációk, 8 százalékukat világítótestek, 10 százalékot pedig a divat, a szépség kategóriák termékei és az utazáshoz használt kiegészítők teszik ki.

Az értékesítés csúcsidőszakára sikerült egyedi feltételekkel megállapodnunk spanyol, angliai, portugál és német gyártókkal, melynek köszönhetően még kedvezőbb árakon kínálhatjuk vásárlóink számára a legnépszerűbb termékeket

- mondta el Andrei Stanescu, az áruház kereskedelmi igazgatója.

NEKED AJÁNLJUK
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 2. vasárnap
Petra
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?