16 °C Budapest
Videó: normál bolti árakon is vásárolhatunk a fesztiválokon

Videó: normál bolti árakon is vásárolhatunk a fesztiválokon

Pénzcentrum
2019. június 28. 11:30

A korábbi évekhez hasonlóan idén is megnyitja pop-up üzleteit az Aldi a nagyobb fesztiválokon, ahol a normál bolti árakon vásárolhatnak a bulizók. A szezonnyitó Telekom VOLT-on ebéd és vacsoraidőben már kígyóznak a sorok a 300 négyzetméteres, légkondicionált üzlet előtt, ahol a legnépszerűbb termékek között vannak azok a pácolt húsok, amelyeket a grill zónában ingyenesen helyben kisütnek.


Három évvel ezelőtt nyitott az Aldi ideiglenes üzletet a Sziget Fesztiválon, egy évvel később pedig már a VOLT Fesztiválon is megjelent az áruházlánc pop-up boltja és grillterasza. A Telekom VOLT-on 300 négyzetméter alapterületű üzletben mintegy 350 termékből vásárolhatnak a bulizók, a rendezvény időszakán kívül megszokott alacsony, bolti árakon. A kínálatban a friss zöldségek és gyümölcsök mellett felvágottak, tejtermékek, üdítők, 18 féle péksütemény, illetve mintegy 50, nem élelmiszer jellegű termék - sátor, hálózsák, matrac, nyári ruházat, dezodor, fogkrém - is kapható.

Az eddigi évek alapján az ebéd és vacsoraidőben tapasztalt rohamot 40 fős személyzettel igyekeznek kiszolgálni, az üzletben egy időben tartózkodók számát korlátozzák. Az állókasszáknál kizárólag érintős kártyával vagy a karszalagra feltöltött egyenleggel lehet fizetni, az hiányzó árukészletet minden reggel a biatorbágyi központból pótolják - tudta meg a Pénzcentrum.

Az üzlet mellett található grill zónában továbbra is ingyenesen készre sütik a vásárolt húsokat, grillkolbászokat. Tavaly közel 4200 adag étel készült el a fesztivál ideje alatt, a legnépszerűbbek a grillsaslik volt, a grillburger és a berni virsli volt. A boltban több mint 35 ezer vásárló fordult meg, vagyis a résztvevők mintegy ötöde.

A Telekom VOLT Fesztivál mellett az Aldi üzletek ott lesznek, a Sziget Fesztiválon és a szegedi SZIN-en is, a Balaton Soundon pedig grill és chill zónával várják majd a látogatókat.

A cikk megjelenését az Aldi támogatta.
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25