A McDonald’s itthon is megkezdi a házhozszállítást: kiderültek a részletek

A McDonald’s itthon is megkezdi a házhozszállítást: kiderültek a részletek

2019. március 9. 10:04

Áprilisban elindulhat Magyarországon is a népszerű gyorsétteremlánc házhozszállítási programja - számol be az Index.

A világ számos országában létezik McDelivery, vagyis rendelhetők a gyorsétteremlánc termékei. Az információ egyelőre nem hivatalos. A lap úgy tudja, hogy a szolgáltatásban a Netpincér lesz a hazai partner.

A világon már több tucat országban működik ilyen rendszer, az európai piacokon általában csak néhány kiemelt nagyvárosban érhető el. Jellemzően az étteremlánc nem egyedül szervezi meg a rendszert, hanem szerződéses kapcsolatba lép egy online ételrendelő céggel.

A szomszédos országok közül Románia és Ausztria néhány városában működik McDelivery. A nagyobb piacokon vannak 0-24 órás házhozszállítási lehetőségek, de sok helyen délelőtt 11-től, este 11-ig lehet csak rendelni. A szolgáltatás árazása is teljesen eltérő, a legtöbb országban 

a kiszállításnak van egy 1-3 dolláros, 300-700 forintos díja,

de olyan hely is van, ahol csak a minimális rendelési összeg után viszik ki a hamburgereket.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Cikkünk megjelenése után érkezett meg a McDonald' Magyarország válasza, melyet változtatás nélkül közlünk:

"A házhozszállítás a McDonald’s globális stratégiája, az erre vonatkozó lehetőségeket minden piacon megvizsgálja a vállalat. Magyarországon is elindult egy ilyen folyamat, amelynek jelenlegi kezdeti szakaszában a részletekről, így az időzítésről és a szolgáltatást végző partnerről sem még született döntés. Amint a szolgáltatásról megosztható információ áll rendelkezésre, a szokásos fórumokon tájékoztatjuk vendégeinket."

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 25. vasárnap
Kristóf, Jakab
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. július 25. 14:35