19 °C Budapest
Elindult a Sparnál is a házhozszállítás: itt vannak a részletek

Elindult a Sparnál is a házhozszállítás: itt vannak a részletek

2019. február 19. 15:30

Elindult a házhozszállítás a Sparnál a mai nap folyamán, egyelőre azonban még nem mindenki számára érhető el a szolgáltatás: a Pénzcentrum kiderítette a részleteket.

"Társaságunk a közeljövőben elindítja élelmiszer házhozszállítási szolgáltatását, melyet egy tesztelési időszak előz meg, meghatározott felhasználói körrel" - derült ki a Spar tegnapi hírleveléből, amit a Portfolio szúrt ki. Mint írták, egyelőre csupán csak egy meghatározott kör számára, a SuperShop kártyával rendelkezőknek érhető el a szolgáltatás, de hamarosan már mindenki rendelhet az áruház online felületén.

A Pénzcentrum kérdésére a Spar Magyarország megerősítette az információt, és közölték, hogy a tesztidőszak egészen az éles indításig tart majd, a pontos időpontról később ad tájékoztatást a cég. Jelenleg ugyan csak a SuperShop kártyával rendelkezők számára elérhető a szolgáltatás:

Ezres nagyságrendben hívtunk meg olyan vásárlókat a rendszer tesztelésére, akik rendelkeznek SuperShop kártyával. A kört pedig folyamatosan fogjuk bővíteni.

 - közölték. A mostani tesztfázis keretein belül 16 ezer termék érhető el, ez a szám azonban növekedni fog a következő hónapokban.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Korábban Heiszler Gabriella, az áruház ügyvezető igazgatója azt nyilatkozta, hogy első lépésben Budapestre és a főváros környékére koncentrálnak a házhozszállítás terén, a cég ezt a mintát követte Ausztriában és Szlovéniában is. Az a tapasztalat, hogy az online vásárlásban magasabb az átlagos kosárérték, de a rendelt termékek összetétele is eltér.

NEKED AJÁNLJUK
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 5. szerda
Aurél
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?