7 °C Budapest

Fillérekből csaphat lakomát hétvégén a család: ez most a sláger a Tescóban, Lidlben

2019. január 3. 11:05

Sokan nem kapták még meg első fizetésüket 2019-ben, ráadásul a karácsonyi ajándékok és az év végi nagy lakomák minden bizonnyal sok családnál borították meg kisebb-nagyobb mértékben a költségvetést. Ha te is kifutottál a pénzből, és fogalmad sincs, mit varázsolj az asztalra a hétvégén a családnak, akkor jó hírünk van. Összegyűjtöttük ugyanis, hogy a nagyáruházak milyen akciókkal várnak a héten, és hogy a filléres hozzávalókból milyen ebédet vagy vacsorát tudsz elkészíteni.

Ha téged is rosszul érintettek az év végi kiadások, és még nem jött meg a 2019-es első fizetésed, bizony főhet a fejed, milyen lakomát rittyents a családi asztalra az év első hétvégéjén. Pánikra azonban semmi ok, hogy megkönnyítsük a dolgod, összeszedtük, hogy a nagyobb áruházakban miből érdemes bevásárolni, sőt, abban is segítünk, mit érdemes főzni a hozzávalókból a hétvégén.

Aldi

Jó megoldás lehet a hétvégi lakomára egy kiadós csirkepörkölt elkészítése. Az Aldiban a csirkecomb kilója 769 forint helyett 569 forintba kerül. A pörkölt mellé vehetünk kemencés sokmagvas veknit, melynek darabja 299 forint helyett 239 forintba kerül. A csirkecombot azonban meg is süthetjük, amihez készíthetünk krumplipürét, a burgonya 2 kilós hálós kiszerelésben 499 forint helyett 369 forint.

A diszkont további akciót itt találod!

Tesco

A resztelt máj is nagyon finom tud lenni, úgyhogy nem érdemes kihagyni a lehetőségek közül. A Tescóban most fél kiló fagyasztott csirkemáj 229 forintba kerül, amihez igazából ízlés szerint már csak vörös és vagy lilahagymát kell beszerezni párszáz forintért. Persze egy kis kenyér nem árt a vállalkozáshoz, így például a kovászos tigriscipó 179 forint helyet 129 forintba kerül, de vehetünk a májunkhoz akár ízesített begettet 129 forint helyett 99-ért. Igény esetén akár egy kis ubisalátát is összedobhatunk, a kígyóuborka ugyanis 48 százalékkal olcsóbb, 269 forint helyett 139 forintba kerül.

A hiper 1. heti ajánlatait itt találod!

Lidl

Kígyóuborkát a diszkontban is találunk, egy minimum 300 grammos darab itt 149 forintba kerül. Ha valaki fasírozottat szeretne készíteni, akkor érdemes ide betérnie, hiszen a friss darált sertéshús fél kilója 599 forint helyett 469 forintba kerül. Ha valaki nem akar bajlódni a főzőcskével, de enne valami finomat, akkor a panírozott pulyka nuggetsel is jól járhat, annak ugyanis 1,5 kilója 899 forintba kerül, 50 százalék ráadásul ingyen van belőle. Ehhez ráadásul párolhatunk fagyasztott zöldséget (kelbimbó, karfiol, sárgarépa) melynek kilója 499 forint.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Lidl aktuális akcióért fusd át a diszkont aktuális szóróanyagát!

Auchan

A hiperben vásárolhatunk egész csirkét, ami 499 forintba kerül, de egy jó kis húsleveshez vehetünk friss csirke-farhátat kilónként 129 forintért. Friss alsó- vagy felsőcombot egyébként itt is találhatunk kilónként a baromfipultban 449 forint, míg a darált sertéshús fél kilója itt 419 forintba kerül.

Az Auchan további kedvezményait keresd az akciós újságban!

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem