2 °C Budapest
4 napos leállás jön a magyar banknál: a bankkártyás fizetés is érintett

4 napos leállás jön a magyar banknál: a bankkártyás fizetés is érintett

2018. október 24. 16:30

A CIB Bank hivatalos tájékoztatása szerint október 26-29. között bankkártya-szolgáltatásokat érintő karbantartásokat végeznek, ezért az intézet bankkártyaszolgáltatásai csak korlátozottan lesznek elérhetők. Mutatjuk a pontos menetrendet.

A CIB Bank több fronton is értesíti ügyfeleit arról, hogy október 26-29. között bankkártya-szolgáltatásokat érintő karbantartások miatt leállás várható a pénzintézetnél. Egyik kollégánknak a cibes mobilapplikációja hívta fel a figyelmét a leállásra:

Forrás: CIB Bank

A tervezett leállásra a bank hivatalos oldalán is folyamatosan olvasható egy szöveg, mely többek között kiemeli, hogy október 27-én (szombat) 22:00-22:30 óra között, a CIB bank által kibocsátott betéti bankkártyák nem lesznek használhatóak, vagyis az említett időszakban velük a vásárlás és a készpénzfelvétel kapcsán is fennakadások lesznek.

Forrás: CIB Bank

Az egyes rövid tájékoztatók mellett azonban érdemes egy pillantást vetni a pontos menetrendre is, ugyanis a bankkártyák használata mellett, több e-bankos alaptevékenység is elérhetetlen lesz a napokban, úgyhogy érdemes jó előre felkészülni.

Forrás: CIB Bank
NEKED AJÁNLJUK
Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?