Elindult a januári akcióözön: akár féláron is vásárolhatsz (x)

2018. január 10. 05:00

Ezeket kínálja szuperolcsón a KIKA.

Bár karácsonykor valószínűleg mindenki jól kiköltekezte magát, aki igazán sokat akar spórolni, annak érdemes ismét bevásárló-körútra indulni. A kereskedők többsége ugyanis hatalmas akciókkal igyekszik megszabadulni a megmaradt készletektől, így a következő hetekben akár a karácsonyinál is nagyobb akciókat lehet kifogni. A KIKA a téli vásár keretében akár 50%-os kedvezményt kínál, a 13-14-ei hétvégén pedig minden raktáron lévő bútor 15%-os kedvezménnyel lesz kapható a lakberendezési lánc üzleteiben.

Nemrég ért véget a karácsonyi szezon, de máris újabb vásárlási hullám jön az üzletekben, azonban az emberek ezúttal saját maguknak vásárolnak, kihasználva a jelentős januári leértékeléseket és készletkisöprési akciókat. A kedvezményes termékek között leginkább téli ruhákat, lakberendezési tárgyakat és műszaki cikkeket találunk, nem véletlen, hogy sok család ilyenkorra időzíti az alapvetően drágább tartós fogyasztási cikkek beszerzését.

"Sokan kifejezetten várják az ekkor jellemző vásárokat, leértékeléseket, hiszen akár a karácsonyinál is nagyobb akciókat lehet ilyenkor kifogni. Ebben az időszakban sokan a bútorvásárlás mellett döntenek: a bútor- és lakberendezési piacon a karácsonyi és az iskolakezdési időszakhoz hasonlóan erős szezon az újév is"

- tudta meg a Pénzcentrum a KIKA lakberendezési lánctól.

Az otthon felfrissítése népszerű fogadalom

A készletkisöprések legtöbbször nem csak egy-egy kisebb árucsoportot érintenek, hanem szinte az összes terméket. A KIKA üzleteiben például a készlet erejéig akár 50%-os kedvezménnyel is elcsíphetünk egy-egy darabot, legyen az bútor, textília, lámpa, szőnyeg vagy háztartási-, esetleg dekorációs termék.

Mivel az újévi fogadalmak között a "rendezettebb otthon" előkelő helyen szokott szerepelni, nem meglepő, hogy a legkeresettebb termékek közé tartoznak a tárolásért, rendszerezésért felelős bútorok és kiegészítők.

A ruhásszekrények és az éjjeliszekrények a hálószobát tartják rendben, míg aki a nappalit szeretné átláthatóbbá tenni, az a komódok és a nappali szekrénysorok között nézelődik, az előszobában pedig egy-egy cipősszekrény tehet jó szolgálatot. A kiegészítők között is rengeteg lehetőség várja azt, aki átláthatóbb otthont szeretne: a kosarak és tárolódobozok mellett a vállfák, szobainasok, szárítók is sokat javítanak a helyzeten.

Mire jár a legtöbb kedvezmény?

A január azért is különösen alkalmas az otthonok felfrissítésére, mert a már említett téli vásár mellett 13-án és 14-én a KIKA hétvége keretein belül 15% kedvezmény jár minden raktáron lévő bútorra. Az áruházlánc ezenkívül egységes akciókat is ajánl bizonyos márkák esetében: például 15% kedvezményt minden Hefel hálószobai termékre (paplanok, párnák, ágyneműk) és 20%-ot a Mariposo bútorokra.

Összeszedtünk még néhány igazán vonzó lehetőséget a lakberendezési lánc honlapján elérhető prospektusokból:

  • Ülőgarnitúrák, kárpitos ágyak, lámpák, dekorációs elemek (tükör, óra, képkeret): akár 50% kedvezmény
  • Étkezőszékek: akár 30% kedvezmény

Ezek mellett irodabútor, előszobabútor, fürdőszobabútor és gyerekbútor fronton is érdemes körülnézni.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem