Ezt eszi a legtöbb magyar család karácsonykor

Ezt eszi a legtöbb magyar család karácsonykor

MTI
2016. december 4. 12:07

Az egész éves magyarországi édesvízihal-fogyasztás 70 százaléka a karácsonyi időszakra esik - mondta Magos Zoltán, a Pesti Vigadó Étterem séfje vasárnap az M1 aktuális csatornán.

A séf elmondta, hogy Magyarországon a karácsonyi menü általában pulykából, halászléből, töltött káposztából áll. Hozzáfűzte, gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.

Címlapkép forrása: Getty Images Hungay

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 17. csütörtök
Laura, Alida
24. hét
Június 17.
A tapas világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?