35 °C Budapest
Újra terjeszkedik a legendás Pizza Hut Magyarországon

Újra terjeszkedik a legendás Pizza Hut Magyarországon

2016. november 16. 10:02

Noha néhány éve még temették, most mégis új éttermet nyit Budapest VII. kerületében a legendás amerikai étteremlánc, a Pizza Hut.

A Király utca Erzsébet körúti sarkánál, a KFC és a Starbucks szomszédságában nyílik rövidesen Pizza Hut, miután a brutál területű korábbi KFC-ből a Starbucks után újabb üzleti területet választottak le, ezúttal a zsíros és vastag pizzáiról ismert lánc számára. Korábban volt a közelben már egy Pizza Hut, ez 5-6 éve zárt be, CBA-nak adva át a helyét a körút másik oldalán

- írta egy olvasónk, aki képet is csatolt sorai mellé.

2010-ben ugyan még temette a sajtó a fénykorában 22 egységet üzemeltető (Budapest mellett jelen voltak több vidéki városban is, köztük Győrben, Pécsett, Miskolcon és Szegeden) étteremláncot, most azonban úgy tűnik újra erőre kapott az AmRest (ők üzemeltetik a KFC-t, illetve a Starbucks-ot is) kezében lévő franchise.

Ezzel együtt már 3 étterme lesz a gyorsétteremhálózatnak a fővárosban - mint ismert, a válság éveit mindössze az Arena Plázában és a Pólus Centerben lévő egység élte túl. Expanziós politikáról persze korai beszélni, hiszen - ahogy az képünkön is látható - egyelőre csak egy kisebb méretű, Pizza Hut Express nyitásáról van szó. A házhoz szállítás újraindításáról pedig továbbra sincs szó.

A fotót köszönjük hűséges olvasónknak, Istvánnak ;-)

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 23. szerda
Zoltán
25. hét
Június 23.
Szentivánéj
Június 23.
Olimpiai világnap
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. június 23. 13:00