11 °C Budapest
Pillanatok alatt kimerült a keret, de még nem csúsztál le a féláras hűtőről

Pillanatok alatt kimerült a keret, de még nem csúsztál le a féláras hűtőről

2016. július 12. 12:00

Több mint 3500 nyugdíjas és nagycsaládos adta be a pályázatát ma reggel hűtőgépcserére, az Otthon Melege Program keretében az észak-magyarországi régióban. A forrás ugyan kimerült, de lesz még lehetőség pályázni.

A észak-magyarországi régióban már több mint 3.500 pályázó jelentkezett az ügyfélkapun keresztül a háztartási nagygépek (hűtő- és fagyasztó berendezések) energia megtakarítást eredményező cseréjére. A rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt a régióban a nyugdíjas vagy nagycsaládos természetes személyek július 12-én, 9 óráig nyújthattak be pályázatot.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a pályázat valamennyi nagykorú természetes személy számára elérhető lesz a régióban július 14-én 8 és 9 óra között. Ezt követően a pályázatbenyújtást határozatlan időre felfüggesztik majd az észak-magyarországi régióban. 

A minisztériumnál a Pénzcentrum kérdésére elmondták, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a pályázati keretösszeget megnövelik.

A Pályázati Útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban. A benyújtott pályázatokkal kapcsolatos kommunikáció a pályázati portálon keresztül lehetséges.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 15. csütörtök
Anasztázia, Tas
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?