17 °C Budapest
Új ruhamárka érkezett Magyarországra: terjeszkedni akarnak

Új ruhamárka érkezett Magyarországra: terjeszkedni akarnak

2015. szeptember 22. 18:01

Az 1965-ben alapított, jelentős nemzetközi jelenléttel bíró és többek között az SL Benfica és a Sevilla FC futball csapatokat szponzoráló Dielmar megérkezett Magyarországra.

A márka keddi sajtótájékoztatóján elhangzott, a Dielmar magyar piacra való betörésére megfelelő időpont a mostani. Hiszen a KSH adatai szerint Magyarországon a ruházati termékek értékesítése 2013 év vége és 2014 év vége között 13 százalékos növekedést ért el.

A márka 50 éves múltra tekint vissza, ez alatt pedig folyamatosan apró lépésenként igyekezett eljutni a világ minden tájára. Jelenleg közel 30 nemzetközi piacon van jelen, többek között Amerikában, Angliában és Spanyolországban is. A hétköznapi öltözet mellet a különleges alkalmakra is kínál ruhákat a márka. Termékeikre pedig jellemző a magas kidolgozottság és a részletgazdagság. Az öltönyök átlagosan 90-100 ezer forinttól indulnak.

A magas minőség persze az árban is megjelenik, de ár-érték arányban még így is jó terméket kaphatunk

- mondta el Vass Boglárka a márka magyarországi képviselője, a kedden tartott sajtóeseményen.

Bár önálló Dielmar üzlettel még nem találkozhatunk Magyarországon, a márka hosszú távú céljai között szerepel egy ilyen bolt megnyitása is. Jelenleg a budapesti boltokban kereshetjük ezeket a termékeket.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?