24 °C Budapest
100 millió forintért vett lottószelvényt a testvérpár

100 millió forintért vett lottószelvényt a testvérpár

2015. május 15. 13:51

100 millió forintból vett lottószelvényt egy magyar testvérpár. A paksaméták csak négy hatalmas kartondobozba fértek bele, de mégis lett telitalálatuk.

Minden magyar álmát váltotta valóra F. Attila és F. László, amikor társaikkal azt a kifinomult szisztémát választották, hogy annyi lottószelvényt vesznek, amennyit csak bírnak, aztán majd lesz, ami lesz.

Pontosabban nemcsak annyit vettek, amennyit bírtak, hanem sokkal többet. A vádirat szerint jogosulatlanul megszerzett banki adatokat felhasználva szereztek maguknak "ügyfeleket", akiktől pénzt csaltak ki, majd a nyereménytől nem fizették vissza. F. & F. ügyvédje szerinte ez nem igaz: mindenkit kifizettek, pénzük külföldi befektetések hozamaiból volt.

Valamiért mégis úgy alakult, hogy most csalás miatt folyik ellenük büntetőeljárás. Mielőtt bárki a szívéhez kapna, nem, az a törvénytelen, ha valaki százmillióért vesz lottószelvényeket, mint tette azt F. & F., akik egy alkalommal 441 milliót nyertek így a Skandináv lottón.

Készpénzben, egy táskában vitte be a pénzt az üzletbe, az egyik terminál fél napon keresztül nyomtatta a négy kartondoboznyi lottószelvényt. Utána egyesével kellett megnézni az összeset. Az egyik telitalálatos volt

 - mondta Berényi András, F. ügyvédje a Borsnak. Bármilyen jól hangzik az ilyesmi mesterterv, ne adják el a családi összefogásból vett százmilliós villát, mert még a végén felkopik az álluk! 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?