Figyelem! Változik a boltok nyitva tartása

Figyelem! Változik a boltok nyitva tartása

2015. április 3. 10:23

Hosszú hétvége előtt állunk: érdemes figyelni, változik a boltok nyitva tartása is.

A Pénzcentrum információi szerint így alakul a boltok nyitva tartása a következő napokban:

Április 3-án, PÉNTEKEN az üzletek a szokásos rend szeriont tartanak nyitva. A plázák boltjai általában 9-kor, 10-kor zárnak, a hipermarketek 10-ig, a nagyobb élelmiszerboltok 8-ig, 9-ig várják a vevőket.

SZOMBATON, április 4-én a hiperek reggel 6-tól este 10-ig várják a vevőket, az élelmiszerboltok közül is sok nyitva lesz egész nap (általában 7-ig, 8-ig), a plázák boltjai 8 és 10 óra között zárnak.

VASÁRNAP és HÉTFŐN (április 5-6) a húsvéti ünnep miatt szinte minden bolt zárva lesz (azok az üzletek is, amelyekre jelenleg még nem érvényes a vasárnapi zárva tartás szabálya, tehát például a világörökségi területek boltjaiba sem érdemes elindulni).

Kivételt jelenthetnek a virágboltok, ajándékboltok, benzinkutak, és néhány kisbolt.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

KEDDEN, április 7-én az élelmiszerboltok a szokásos menetrend szerint reggel 6-kor, 7-kor nyitnak, a plázákat 10 órától érdemes felkeresni.

Sokan lesznek, az biztos

Ahogy az lenni szokott, sokan péntekre és szombatra időzítik a húsvéti nagybevásárlást, így ma a szokásosnál nagyobb tömegre érdemes számítani az élelmiszerboltokban, hipermarketekben. Aki teheti, hagyja az esti órákra a bevásárlást - a vasárnapi szabályozás miatt sok bevásárlóközpont, pláza is este 10-ig várja a vevőket.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25