21 °C Budapest
Figyelem! Nagyon fontos változás jön az Ötöslottón

Figyelem! Nagyon fontos változás jön az Ötöslottón

2015. március 9. 16:51

A Magyar Televízió műsorstrukturájának változása miatt a SzerencseSzombat és a Szerencse Híradó műsorok új csatornán lesznek láthatóak - értesült a Pénzcentrum a Szerencsejáték Zrt.-től.

A szombatonként Luxor, Joker és Ötöslottó sorsolásokkal jelentkező SzerencseSzombat március 21-től a Duna Nemzeti Főadón jelentkezik majd az este hat órás Híradó után, a szokásos, 18:30-as időpontban.

A Szerencse Híradó már korábban, március 19-től átkerül a Duna Nemzeti Főadóra, ahol a Ridikül című műsor előtt, 16:40 körüli kezdéssel jelentkezik a szerencse híreivel.

Átalakul a közmédia!

Mint ismert, március 15-től teljesen átalakul a közmédia: a Duna TV lesz a nemzeti főadó, az M1 pedig a napi aktuális csatorna. Az indulás után a közszolgálati tartalom mellett a Duna TV-n lesznek majd megtalálhatók a közönség által kedvelt szórakoztató műsorok. Itt lesz látható többek között a Magyarország, szeretlek!, a Fábry, a Szálka, a Ridikül, a Maradj talpon!, a Hacktion és a Fapad című sorozat, valamint a Gasztroangyal, a Családbarát, az On the spot, a Bábel, illetve a Szerencseszombat is. Az eddig vegyes műsortartalmat sugárzó M1 a továbbiakban folyamatos hírszolgáltatást biztosít, továbbá hírháttér- és magazinműsorokat sugároz. Az M2 csatorna esti sávjában márciustól létrejön a Petőfi TV, és júliusban indul az M4 Sport csatorna.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?