Figyelem! Nagyon fontos változás jön az Ötöslottón

2015. március 9. 16:51

A Magyar Televízió műsorstrukturájának változása miatt a SzerencseSzombat és a Szerencse Híradó műsorok új csatornán lesznek láthatóak - értesült a Pénzcentrum a Szerencsejáték Zrt.-től.

A szombatonként Luxor, Joker és Ötöslottó sorsolásokkal jelentkező SzerencseSzombat március 21-től a Duna Nemzeti Főadón jelentkezik majd az este hat órás Híradó után, a szokásos, 18:30-as időpontban.

A Szerencse Híradó már korábban, március 19-től átkerül a Duna Nemzeti Főadóra, ahol a Ridikül című műsor előtt, 16:40 körüli kezdéssel jelentkezik a szerencse híreivel.

Átalakul a közmédia!

Mint ismert, március 15-től teljesen átalakul a közmédia: a Duna TV lesz a nemzeti főadó, az M1 pedig a napi aktuális csatorna. Az indulás után a közszolgálati tartalom mellett a Duna TV-n lesznek majd megtalálhatók a közönség által kedvelt szórakoztató műsorok. Itt lesz látható többek között a Magyarország, szeretlek!, a Fábry, a Szálka, a Ridikül, a Maradj talpon!, a Hacktion és a Fapad című sorozat, valamint a Gasztroangyal, a Családbarát, az On the spot, a Bábel, illetve a Szerencseszombat is. Az eddig vegyes műsortartalmat sugárzó M1 a továbbiakban folyamatos hírszolgáltatást biztosít, továbbá hírháttér- és magazinműsorokat sugároz. Az M2 csatorna esti sávjában márciustól létrejön a Petőfi TV, és júliusban indul az M4 Sport csatorna.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 22. hétfő
Magdolna
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem