Októberben indulhat az EuroJackpot Magyarországon

2014. július 10. 08:35

Folyamatosan tárgyal a Szerencsejáték Zrt. egy nemzetközi játékhoz való csatlakozásról, ez a Eurojackpot lehet, amelynek elnöke már be is jelentette, hogy Magyarország a csehekkel és a szlovákokkal együtt októberben csatlakozhat a játékhoz - írja a Világgazdaság.

"Az EuroJackpot német üzemeltetője nemrég bejelentette, hogy 2014 októberétől három új országgal bővül a részt vevő országok köre, és Magyarország, a Cseh Köztársaság és Szlovákia csatlakozásával már 17 országban lehet majd szelvény vásárolni" - idézi a napilap a Forunaweb.hu honlapon olvasható információt.

Az uniós lottójátékokról és azoknak törvényi hátteréről 2013-ban a Pénzcentrum.hu is írt.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint valóban zajlanak tárgyalások egy nemzetközi játékhoz való csatlakozásról, ennek kimenetele azonban számos tényező függvénye, így bővebb információt egyelőre nem tudnak adni.

Azt már korábban közölte az állami vállalat, hogy a törvényi környezet változásának és az időközben megszerzett információbiztonsági tanúsítványnak köszönhetően megnyílt számukra a lehetőség arra, hogy bekapcsolódjanak egy nemzetközi számsorsjáték szervezésébe.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?