15 °C Budapest

Díjmentes bankkártyás vásárlás - nagy extrával (x)

Pénzcentrum
2013. november 8. 11:15

Az ember azért vásárol bankkártyával, mert így nem kell készpénzzel bajlódnia, ráadásul nagyobb biztonságban is érezheti magát.

Sajnos ezért ma már a legtöbb banknál fizetni kell. De nem mindenhol. A MagNet Bank ügyfelei például továbbra is díjmentesen vásárolhatnak bankkártyáikkal. A kényelmi és biztonsági funkciókon túl, a kártya további pluszt is tartogat használója számára. A MagNet ügyfelei ugyanis díjmentes bankkártyás vásárlásaik révén adományokkal is támogatják a számukra fontos célokat. Anélkül, hogy ez egyetlen fillérjükbe kerülne.

Hogy lehet ingyen adományozni?

Ennek az első hallásra furcsa jelenségnek a kulcsa a közösségi bank filozófiájában, illetve az évek óta sikeresen működő Közösségi Adományozási Programban (KAP) keresendő. A KAP Programban a banki ügyfelek rendelkezései alapján, közhasznú, vagy kiemelten közhasznú civil szervezetek számíthatnak a MagNet Bank pénzügyi támogatására. A program keretében az ügyfeleknek évről-évre lehetőségük nyílik arra, hogy a bank profitjának 10%-áról rendelkezzenek, és arról döntsenek, hogy mely civil szervezetet támogassa a bank a rájuk eső nyereség 10%-ának felajánlásával. A MagNet Bank mostantól a bankkártyás vásárlásokkor is adomány-összeget ír jóvá a KAP Kártyaprogramban résztvevő szervezetek számára.


Cash back, hasznos célokért

A cash back kártyafunkciót már sokan ismerik. Ki ne örülne néhány visszakapott forintnak? Fokozódhat a jó érzés, amikor ezek a forintok mások forintjaival összeadódva komolyabb összeggé, hasznos célok jelentős támogatásává állnak össze.
A MagNet Bankos bankkártyák a KAP Kártyaprogram keretében éppen így működnek.

Ki fizet, kinek?

Az adományozás nem az ügyfél pénzéből történik! Az adomány összegét a bank fizeti a kártyás vásárlások alapján számított összeggel. De hogy milyen civil szervezet kapja a bankkártyás vásárlások által generált cash back adományt, azt saját NetBank felületén az ügyfél választhatja ki. Minél többet vásárol a bankkártyájával, a bank által fizetett adomány összege annál nagyobb lesz.

Manapság egyre inkább kénytelenek vagyunk odafigyelni arra, hogy mire, mennyit költünk. Teljesen természetes, hogy ugyanazt a banki szolgáltatási színvonalat szeretnénk a lehető legalacsonyabb áron megkapni. Ha egy bank bátor innovációval lehetővé teszi, hogy mindezek mellett mindennapi pénzügyeinkből fontos közösségi projektek is profitálhassanak, az mindenképpen figyelemreméltó és hasznos kezdeményezés.

 

(x)

 

 

NEKED AJÁNLJUK
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?