Díjmentes bankkártyás vásárlás - nagy extrával (x)

Pénzcentrum
2013. november 8. 11:15

Az ember azért vásárol bankkártyával, mert így nem kell készpénzzel bajlódnia, ráadásul nagyobb biztonságban is érezheti magát.

Sajnos ezért ma már a legtöbb banknál fizetni kell. De nem mindenhol. A MagNet Bank ügyfelei például továbbra is díjmentesen vásárolhatnak bankkártyáikkal. A kényelmi és biztonsági funkciókon túl, a kártya további pluszt is tartogat használója számára. A MagNet ügyfelei ugyanis díjmentes bankkártyás vásárlásaik révén adományokkal is támogatják a számukra fontos célokat. Anélkül, hogy ez egyetlen fillérjükbe kerülne.

Hogy lehet ingyen adományozni?

Ennek az első hallásra furcsa jelenségnek a kulcsa a közösségi bank filozófiájában, illetve az évek óta sikeresen működő Közösségi Adományozási Programban (KAP) keresendő. A KAP Programban a banki ügyfelek rendelkezései alapján, közhasznú, vagy kiemelten közhasznú civil szervezetek számíthatnak a MagNet Bank pénzügyi támogatására. A program keretében az ügyfeleknek évről-évre lehetőségük nyílik arra, hogy a bank profitjának 10%-áról rendelkezzenek, és arról döntsenek, hogy mely civil szervezetet támogassa a bank a rájuk eső nyereség 10%-ának felajánlásával. A MagNet Bank mostantól a bankkártyás vásárlásokkor is adomány-összeget ír jóvá a KAP Kártyaprogramban résztvevő szervezetek számára.


Cash back, hasznos célokért

A cash back kártyafunkciót már sokan ismerik. Ki ne örülne néhány visszakapott forintnak? Fokozódhat a jó érzés, amikor ezek a forintok mások forintjaival összeadódva komolyabb összeggé, hasznos célok jelentős támogatásává állnak össze.
A MagNet Bankos bankkártyák a KAP Kártyaprogram keretében éppen így működnek.

Ki fizet, kinek?

Az adományozás nem az ügyfél pénzéből történik! Az adomány összegét a bank fizeti a kártyás vásárlások alapján számított összeggel. De hogy milyen civil szervezet kapja a bankkártyás vásárlások által generált cash back adományt, azt saját NetBank felületén az ügyfél választhatja ki. Minél többet vásárol a bankkártyájával, a bank által fizetett adomány összege annál nagyobb lesz.

Manapság egyre inkább kénytelenek vagyunk odafigyelni arra, hogy mire, mennyit költünk. Teljesen természetes, hogy ugyanazt a banki szolgáltatási színvonalat szeretnénk a lehető legalacsonyabb áron megkapni. Ha egy bank bátor innovációval lehetővé teszi, hogy mindezek mellett mindennapi pénzügyeinkből fontos közösségi projektek is profitálhassanak, az mindenképpen figyelemreméltó és hasznos kezdeményezés.

 

(x)

 

 

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem