2 °C Budapest

Tízezreket spórolhat, aki pénteken vásárol: a részletek

Pénzcentrum
2013. november 7. 14:40

Idén harmadik alkalommal rendezik meg az Internetes Vásárlás Napja nevű rendezvényt: pénteken, november 8-án több száz webshop kínálatából vásárolhatunk akciós áron, kedvezményekkel, ajándékokkal.

Holnap rendezik meg az Internetes Vásárlás Napját (nemzetközi nevén a Dotcommerce Day-t): több száz e-kereskedő várja a látogatókat speciális, csak ezen a napon érvényes kedvezménnyel.

A szervezők tájékoztatása szerint a kínálat lefedi szinte a teljes termék- és szolgáltatáspalettát, ami csak kapható az interneten: utazás, játék, egészségügyi termékek, könyv, CD, kuponok, internet-előfizetés, műszaki cikkek, bútor, ruha, gyermekholmik, aukciós tárgyak, szoftverek, sportszerek, biokészítmények, ékszerek, kozmetikai és illatszerek, ételek-italok stb.

A mozgalomhoz az internetes kereskedők szabadon csatlakozhatnak, az egyetlen feltétel az egyedi kedvezmény nyújtása. Az esemény nem titkolt célja, hogy a vevők még a karácsonyi vásárlási roham előtt kényelmesen és nyugodtan, az árakat és kínálatot összehasonlítva válogathassanak a különleges ajánlatokból.


A mozgalom célja, hogy az internetezőkkel megismertesse az online vásárlásban rejlő előnyöket, segítve ezzel a hazai internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését, továbbá csökkentve az autós közlekedést jelentő hagyományos vásárlás környezetkárosító hatásait, a szmog-kialakulást és a zajterhelést.

A Shopline-nál is készülnek

A Shopline az e-kereskedelem egyik meghatározó hazai szereplőjeként kiemelt céljának tartja a piacfejlesztést, ezért már a kezdetekkor csatlakozott az Internetes Vásárlás Napja kezdeményezéshez - tájékoztatta a Pénzcentrum.hu-t a Shopline. Úgy látják, az online vásárlók számának növelése érdekében az internetes vásárlás élményét és előnyeit hangsúlyozó üzeneteknek a minél szélesebb körben való megosztása egy ilyen, az összes piaci szereplőt megmozgató eseményen hatásos.

Az interneten vásárlókat általában ingyenes szállítással, százalékos kedvezményekkel, kuponokkal lehet leginkább motiválni, mely ajánlatokon keresztül megtapasztalhatják az új belépők, hogy interneten vásárolni kényelmes, gyors és egyszerű, és remélhetőleg később is vásárolnak majd a világhálón. Mint megtudtuk, az eddigi évek tapasztalata az volt, hogy az előbb említett kedvezménytípusokkal csaknem minden kereskedő élt és hatalmas termékkínálatot nyújtott, így a vásárlókat a bőség zavarában egyre nehezebb volt impulzusvásárlásra bírni, ezért a program tovább fejlesztésére volt szükség.


Idén november 8-án a vásárlók számára exkluzív akciókkal, a nyereményjáték keretében garantált ajándékkal, illetve egy felajánlással készültek. AShopline és a Bookline márkák kínálatábólaz esemény hivatalos honlapján oldalon 5-5 húzóterméket emeltek ki, melyekhez maximálisan 70 százalékos kedvezménnyel lehet hozzájutni. Ehhez pedig kapcsolódik egy közel 100 elemű lista, amelyből további kiemelt termékeket lehet kedvezményesen megvásárolni a könyv, zene, film, játék, műszaki cikk, drogéria, élelmiszer és a sport kategóriákból.

Az Internetes Vásárlás Napja nyereményjátékának keretében egy e-könyv-olvasót ajánlottak fel nyereményként, a résztvevőket pedig garantált Shopline törzsvásárlói pontokkal ajándékozzák meg, melyek további kedvezmények igénybevételét teszik lehetővé, például a megvásárolt termékek díjmentes átvételét.

NEKED AJÁNLJUK
Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?