24 °C Budapest

Tízezreket spórolhat, aki pénteken vásárol: a részletek

Pénzcentrum
2013. november 7. 14:40

Idén harmadik alkalommal rendezik meg az Internetes Vásárlás Napja nevű rendezvényt: pénteken, november 8-án több száz webshop kínálatából vásárolhatunk akciós áron, kedvezményekkel, ajándékokkal.

Holnap rendezik meg az Internetes Vásárlás Napját (nemzetközi nevén a Dotcommerce Day-t): több száz e-kereskedő várja a látogatókat speciális, csak ezen a napon érvényes kedvezménnyel.

A szervezők tájékoztatása szerint a kínálat lefedi szinte a teljes termék- és szolgáltatáspalettát, ami csak kapható az interneten: utazás, játék, egészségügyi termékek, könyv, CD, kuponok, internet-előfizetés, műszaki cikkek, bútor, ruha, gyermekholmik, aukciós tárgyak, szoftverek, sportszerek, biokészítmények, ékszerek, kozmetikai és illatszerek, ételek-italok stb.

A mozgalomhoz az internetes kereskedők szabadon csatlakozhatnak, az egyetlen feltétel az egyedi kedvezmény nyújtása. Az esemény nem titkolt célja, hogy a vevők még a karácsonyi vásárlási roham előtt kényelmesen és nyugodtan, az árakat és kínálatot összehasonlítva válogathassanak a különleges ajánlatokból.


A mozgalom célja, hogy az internetezőkkel megismertesse az online vásárlásban rejlő előnyöket, segítve ezzel a hazai internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését, továbbá csökkentve az autós közlekedést jelentő hagyományos vásárlás környezetkárosító hatásait, a szmog-kialakulást és a zajterhelést.

A Shopline-nál is készülnek

A Shopline az e-kereskedelem egyik meghatározó hazai szereplőjeként kiemelt céljának tartja a piacfejlesztést, ezért már a kezdetekkor csatlakozott az Internetes Vásárlás Napja kezdeményezéshez - tájékoztatta a Pénzcentrum.hu-t a Shopline. Úgy látják, az online vásárlók számának növelése érdekében az internetes vásárlás élményét és előnyeit hangsúlyozó üzeneteknek a minél szélesebb körben való megosztása egy ilyen, az összes piaci szereplőt megmozgató eseményen hatásos.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az interneten vásárlókat általában ingyenes szállítással, százalékos kedvezményekkel, kuponokkal lehet leginkább motiválni, mely ajánlatokon keresztül megtapasztalhatják az új belépők, hogy interneten vásárolni kényelmes, gyors és egyszerű, és remélhetőleg később is vásárolnak majd a világhálón. Mint megtudtuk, az eddigi évek tapasztalata az volt, hogy az előbb említett kedvezménytípusokkal csaknem minden kereskedő élt és hatalmas termékkínálatot nyújtott, így a vásárlókat a bőség zavarában egyre nehezebb volt impulzusvásárlásra bírni, ezért a program tovább fejlesztésére volt szükség.


Idén november 8-án a vásárlók számára exkluzív akciókkal, a nyereményjáték keretében garantált ajándékkal, illetve egy felajánlással készültek. AShopline és a Bookline márkák kínálatábólaz esemény hivatalos honlapján oldalon 5-5 húzóterméket emeltek ki, melyekhez maximálisan 70 százalékos kedvezménnyel lehet hozzájutni. Ehhez pedig kapcsolódik egy közel 100 elemű lista, amelyből további kiemelt termékeket lehet kedvezményesen megvásárolni a könyv, zene, film, játék, műszaki cikk, drogéria, élelmiszer és a sport kategóriákból.

Az Internetes Vásárlás Napja nyereményjátékának keretében egy e-könyv-olvasót ajánlottak fel nyereményként, a résztvevőket pedig garantált Shopline törzsvásárlói pontokkal ajándékozzák meg, melyek további kedvezmények igénybevételét teszik lehetővé, például a megvásárolt termékek díjmentes átvételét.

NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 29. szerda
Magdolna
22. hét
Május 29.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem