29 °C Budapest

Címke: dotcom (20 cikk)

Pénzcentrum | 2012. november 5. 11:22

Csütörtökön érdemes bevásárolni: akciók, kedvezmények várnak

Idén november 8-án, csütörtökön rendezik meg az internetes vásárlás napját. A több száz webshop részvételével zajló esemény jelentős kedvezményeket kínál az online vásárlóknak. A felmérések szerint még mindig bizalmatlanok vagyunk a netes vásárlással szemben.

Pénzcentrum | 2011. december 18. 08:04

A karácsonyi vásárlás igazi nyertese

Bár még egy hét van hátra karácsonyig, már most valószínűsíthető, hogy az idei szezon az internetes vásárlás jelentős sikerével zárul majd Magyarországon. A webshopok minden eddiginél erőteljesebb marketinggel jelentek meg, a vásárlók számára pedig egyre természetesebbé válik, hogy online rendeljenek.

Pénzcentrum | 2011. december 13. 11:45

Csütörtökön érdemes lesz a neten vásárolni

Magyarországon másodszor, 2011. december 15-én rendezik meg az Ingyen Szállítás Napot. Ezen a napon a résztvevő webáruházak vállalják, hogy az aznap feladott megrendeléseiket díjmentesen szállítják ki úgy, hogy karácsonyig mindenki megkapja a csomagját.

Világgazdaság | 2011. december 7. 09:32

Bejöttek a magyar vevőknek az online akciók

Sikeresnek ítélték a szervezők és a résztvevők az első hazai Dotcommerce dayt, melynek keretében közel 400 internetes kereskedő kínálta termékeit kedvezménnyel egy napon, november utolsó csütörtökén - írja a Világgazdaság.

Pénzcentrum | 2011. november 24. 13:02

Ma olcsóbban vásárolhatsz 350 boltban

Ma van az internetes vásárlás napja, azaz a DotcommerceDay Magyarországon. A mozgalom célja, hogy az internetezőkkel megismertesse az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését hazánkban.

Pénzcentrum | 2011. november 22. 11:50

Jön a nap, amikor szuperolcsón vásárolhatsz

November 24-én megrendezésre kerül a Dotcommerce day nevű online vásárlási kampánynap. Ez a nap a tudatos internetes vásárlásról és a meglepő online kedvezményekről szól az egész országban.

Pénzcentrum | 2011. július 19. 21:02

A tulipán, a milliomos és a koldus

A XX. század második felében számos pénzügyi lufi kipukkanásának lehettünk szem- és fültanúi, mint az ingatlanpiaci, tőzsdei, vagy a dotcom lufi, csak hogy párat említsünk. Mindegyik esetben hatalmas pénzeket fizetett ki, olyan dolgokért, amik valós értéke köszönőviszonyban sem volt a piaci árakkal.

Pénzcentrum | 2009. június 14. 08:03

Így neveld a gyerekedet, ha jót akarsz neki!

A válság az élet minden területén érezteti hatását, így a munkaerőpiacon is. Ma már elképzelhetetlen, hogy valaki évtizedeken át egy helyen dolgozzon. Az új elvárásokhoz érdemes már gyerekkorban felkészíteni a gyerekeket - állítják neves gyerekpszichológusok, és egyéb szakértők.

Pénzcentrum | 2008. december 29. 12:30

Újabb lufi pukkan ki jövőre?

Dotcom-buborékról, ingatlan-lufiról már mindenki hallott, ezek kipukkanása ugyanis meglehetősen nagyot szólt. Jövőre azonban újabb durranással riogatnak a Deloitte elemzői, akik szerint a Facebook-hoz, vagy iwiw-hez hasonló közösségi oldalak igen nehéz év elé néznek, sokuknak a csőddel is szembe kell nézni.

Pénzcentrum | 2008. szeptember 9. 16:00

10 éves sikersztori: lépésről lépésre

A Google idén ünnepli tizedik születésnapját, a világ egyik legismertebb sikersztorijának főbb állomásait - a kezdetektől egészen napjainkig - mutatjuk ma be a Fortune-magazin összeállításának segítségével.

Pénzcentrum | 2008. május 16. 12:00

Kikre figyelnek a bankok? - Y-generációban a jövő

Hogy miben különböznek a most felnőtt korba lépő generáció tagjai az előzőktől? Tulajdonképpen az anyatejjel szívták magukba a számítógép-tudást, ennél fogva jóval fogékonyabbak a technológiai újításokra is. Ez azonban csak egy tényező, amiért érdemes a vállalatoknak figyelmet szentelni erre a szegmensre, és minél előbb "letapogatni" a igényeit, elvárásait. És ez nem csak a technikai "kütyük" gyártóira, hanem a bankokra is vonatkozik.