Citibank-ügyfelek, figyelem! Fontos változás közeleg

Pénzcentrum
2013. április 10. 16:14

Komoly leállásra kell készülniük a Citibank ügyfeleinek a következő napokban. A hétvégén ugyanis változtatásokat végeznek a bank számlavezető rendszereiben: mutatjuk a részleteket.

Az idei év eddigi legnagyobb rendszerleállását hajtja végre a hétvégén a Citibank. A pénzintézet tájékoztatása szerint több szolgáltatásuk egyáltalán nem vagy csak korlátozottan lesz elérhető, ideértve a bankkártya használat, a Citibank Online, a CitiPhone és a Citibank Hírnökszolgálat szolgáltatásokat is.

A részletek

A Citibank Online április 12-én, pénteken 20 órától április 15-én, hétfőn 8 óráig nem lesz elérhető, emellett a Citibank weboldala április 14-én, vasárnap megszakításokkal üzemel.

Április 12. 20 óra és április 15. 8 óra között a telefonos ügyfélszolgálat (beleértve az automata rendszer szolgáltatásait is) csak általános információkkal áll az ügyfelek rendelkezésére, megbízásokat nem fogadnak. Fontos azonban tudni, hogy a kártyatiltás bejelentése szünet nélkül üzemel a megszokott telefonszámon.

A hitelkártyával történő készpénzfelvétel és vásárlás folyamatosan elérhető lesz a fenti időszak alatt - kisebb kimaradások, leginkább vasárnap esetleg előfordulhatnak. Az ATM készpénzfelvételi funkció a vasárnap délelőtti órákban nem lesz elérhető.

A folyószámlához kapcsolódó betéti kártyával végrehajtott készpénzfelvételi és vásárlási tranzakciók szintén működni fognak a fenti időszak alatt, a vásárlások tekintetében kisebb kimaradások a vasárnapi nap folyamán esetleg előfordulhatnak. Az ATM készpénzfelvételi funkció a vasárnap délelőtti órákban nem lesz elérhető.

SMS-üzeneteket április 12. (péntek) 21 óra és április 15. (csütörtök) 8 óra között nem küldenek. A kimaradt üzeneteket a későbbiekben sem küldik ki, de az ügyfél az online felületen és a számlakivonatán minden egyes tranzakcióját nyomon követheti.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A bankfiókok április 12-én a megszokott nyitva tartással fogadják az ügyfeleket. 2013. április 13-án, szombaton egyik fiók sem nyit ki.

Minden korábbi időpontban rögzített, április 12-re vagy az utáni értéknapra megadott tranzakció teljesülni fog, ezekre külön új megbízás megadása nem szükséges. A bank azt kéri az ügyfelektől, hogy amennyiben tehetik, ne hagyják határidős befizetéseiket az utolsó értéknapra. Április 12-én a befektetési megbízások beadási határideje 12 óráról 11 órára módosul.

NEKED AJÁNLJUK
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. október 3. kedd
Helga
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM