Beparáztak a Lidl vásárlói: hova tűnnek a kocsik?

Pénzcentrum
2012. június 6. 16:07

Kísérteteket véltek látni egy írországi Lidl vásárlói. Az ijedtséget az okozta, hogy a bevásárlókocsik maguktól gurultak fel-le.

Az esetről - ami az írországi Gort városában történt- a Belfast Telegraph című lap számolt be. A Lidl vásárlói döbbenten vették észre, hogy miközben elfordultak, hogy levegyenek egy terméket a polcról, a sorok között hagyott bevásárlókocsik elkezdtek gurulni, látszólag maguktól. Egyes rémült vevők arra gyanakodtak, hogy kísértetek mozgatják a kocsikat.

Az ok azonban ennél sokkal prózaibb, sőt, akár tudományosan is megmagyarázható: az áruház padlója enyhén lejtett, így történhetett, hogy maguktól mozgásnak indultak a kocsik. A lap megszólaltatta a Lidl helyi szóvivőjét is, aki elnézést kért a vásárlóktól az esetleges kellemetlenségekért.

"Szellemek" más boltokban is vannak

Mint arról néhány hete beszámoltunk,  egy ausztrál tévéműsorban bemutattak egy különleges felvételt, amelyet egy áruház ipari kamerája rögzített. A videón megmagyarázhatatlannak tűnő jelenségek látszódnak. Az ausztráliai Adelaide egyik áruházának biztonsági kamerájának képein az látszik, hogy az egyik sorban egy cukorkás doboz leugrik a polcról, és több métert repülve a pénztárak felé esik - mindezt úgy, hogy senki sem tartózkodik a közelben.

A bolt tulajdonosa úgy nyilatkozott: amikor tavaly októberben megvette az áruházat, az előző tulajdonos jelezte, hogy kísértetjárta a hely. Ezt azonban csak akkor hitte el, amikor egyre több megmagyarázhatatlan dolog történt a boltban.


A Sunrise 7 nevű tévéműsor résztvevői - ahol a videót bemutatták - arról beszéltek, hogy az esetleges szellem az az egykori boxoló lehet, akit 1998-ban lőttek le a bolt előtti járdán.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19