19 °C Budapest

Megújult OTPdirekt szolgáltatás (x)

Pénzcentrum
2012. május 21. 15:01

Személyre szabható felülettel, a kiadások és a bevételek tervezésére is alkalmas átutalási naptárral, chat-funkcióval és IP telefonhívással, a gyors ügyintézést segítő tranzakció-gyorsító gombokkal, illetve új grafikus tranzakció választó menüvel is kiegészült az április közepétől teljesen megújult OTPdirekt. A legnagyobb magyarországi hitelintézet azt várja, hogy ügyfelei az akár egy-két kattintással elérhető funkcióknak köszönhetően aktívabban használják a felületet bankügyeik intézésére.



Rendkívül dinamikusan fejlődtek az elektronikus banki szolgáltatások az elmúlt években, ennek megfelelően átalakultak a felhasználói szokások is. Mára az OTP Bank internetbanki felületén több mint száz féle funkció áll az ügyfelek rendelkezésére. Egyre népszerűbb a pénzintézet okos telefonra fejlesztett SmartBank szolgáltatása is, amely az OTPdirekt új designjának előhírnöke volt.

A megújult felület középpontjában a személyre szabhatóság, az egyszerűen és gyorsan elérhető szolgáltatások, leggyakrabban használt funkciók állnak. Az OTPdirekt internetes szolgáltatás nem csak színvilágában és designjában változott, de számos új kényelmi-, kommunikációs-, valamint látványelemmel is kiegészült, miközben megtartotta a korábbi funkcionalitást és a magas szintű biztonsági elemeket.

Az egyik legszembeötlőbb változás a belépést követően a nyitóoldalon megjelenő grafikus tranzakció választó menü, melynek segítségével egyszerűen meg lehet találni és el lehet indítani a kívánt funkciót. Emellett a nyitóoldalon megjelennek a bankszámlák fontosabb adatai és a kijelölt számla utolsó 10 forgalmi adata. Az egyes számlák mellett tranzakció-gyorsindító gombok kaptak helyet, melyekkel egy kattintással elérhetők a leggyakrabban használt funkciók.

A megújulással együtt új szolgáltatások is megjelentek az OTP Bank internetbankjában. A pénzügyek személyre szabott menedzselésében előrelépést jelent, hogy a bank lakossági ügyfelei számára bevezette az átutalási naptár funkciót, amellyel a felhasználó áttekintheti, és adott napra rögzítheti átutalásait, valamint lehetősége van várható kiadásai és bevételei tervezésére is.

Az új chat funkcióval vagy az IP telefonhívás választásával a felhasználók a bank munkatársaitól kérhetnek azonnali segítséget, ha a szolgáltatás használata során elakadnak.

A megújult OTPdirekt indulásához kapcsolódóan a legnagyobb magyarországi hitelintézet 2012. március 1. és május 31. között OTP Lakossági Net számlacsomag nyitása esetén 3 hónapig nem számít föl számlavezetési díjat. Ha az ügyfél jövedelmét is erre a számlára utaltatja, további 3 hónapig számlavezetési díjkedvezményben részesül.

További információk

(x)

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm