21 °C Budapest

Megújult OTPdirekt szolgáltatás (x)

Pénzcentrum
2012. május 21. 15:01

Személyre szabható felülettel, a kiadások és a bevételek tervezésére is alkalmas átutalási naptárral, chat-funkcióval és IP telefonhívással, a gyors ügyintézést segítő tranzakció-gyorsító gombokkal, illetve új grafikus tranzakció választó menüvel is kiegészült az április közepétől teljesen megújult OTPdirekt. A legnagyobb magyarországi hitelintézet azt várja, hogy ügyfelei az akár egy-két kattintással elérhető funkcióknak köszönhetően aktívabban használják a felületet bankügyeik intézésére.Rendkívül dinamikusan fejlődtek az elektronikus banki szolgáltatások az elmúlt években, ennek megfelelően átalakultak a felhasználói szokások is. Mára az OTP Bank internetbanki felületén több mint száz féle funkció áll az ügyfelek rendelkezésére. Egyre népszerűbb a pénzintézet okos telefonra fejlesztett SmartBank szolgáltatása is, amely az OTPdirekt új designjának előhírnöke volt.

A megújult felület középpontjában a személyre szabhatóság, az egyszerűen és gyorsan elérhető szolgáltatások, leggyakrabban használt funkciók állnak. Az OTPdirekt internetes szolgáltatás nem csak színvilágában és designjában változott, de számos új kényelmi-, kommunikációs-, valamint látványelemmel is kiegészült, miközben megtartotta a korábbi funkcionalitást és a magas szintű biztonsági elemeket.

Az egyik legszembeötlőbb változás a belépést követően a nyitóoldalon megjelenő grafikus tranzakció választó menü, melynek segítségével egyszerűen meg lehet találni és el lehet indítani a kívánt funkciót. Emellett a nyitóoldalon megjelennek a bankszámlák fontosabb adatai és a kijelölt számla utolsó 10 forgalmi adata. Az egyes számlák mellett tranzakció-gyorsindító gombok kaptak helyet, melyekkel egy kattintással elérhetők a leggyakrabban használt funkciók.

A megújulással együtt új szolgáltatások is megjelentek az OTP Bank internetbankjában. A pénzügyek személyre szabott menedzselésében előrelépést jelent, hogy a bank lakossági ügyfelei számára bevezette az átutalási naptár funkciót, amellyel a felhasználó áttekintheti, és adott napra rögzítheti átutalásait, valamint lehetősége van várható kiadásai és bevételei tervezésére is.

Az új chat funkcióval vagy az IP telefonhívás választásával a felhasználók a bank munkatársaitól kérhetnek azonnali segítséget, ha a szolgáltatás használata során elakadnak.

A megújult OTPdirekt indulásához kapcsolódóan a legnagyobb magyarországi hitelintézet 2012. március 1. és május 31. között OTP Lakossági Net számlacsomag nyitása esetén 3 hónapig nem számít föl számlavezetési díjat. Ha az ügyfél jövedelmét is erre a számlára utaltatja, további 3 hónapig számlavezetési díjkedvezményben részesül.

További információk

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?