15 °C Budapest

Okostelefonos újdonság a Citibanktól

Pénzcentrum
2011. október 24. 19:43

A Citibank Magyarország elindítja mobiltelefon böngészőre szabott CitiDirect® BE Mobile szolgáltatását, amely megnyitja a lehetőséget a vállalati ügyfelek számára is, hogy a céges számlákhoz kapcsolódó értesítéseket fogadjanak és tranzakciókat hagyjanak jóvá a mobiltelefonjaikon.

A CitiDirect® BE Mobile szolgáltatás a pénzintézet vállalati ügyfelei által használt online bankoláshoz kapcsolódó tranzakciós alapfunkciókat az ügyfelek mobiltelefonján teszi elérhetővé - tájékoztatta lapunkat a Citibank Magyarország.

A CitiDirect® BE Mobile szolgáltatással az ügyfelek az e-mailen, illetve faxon átküldött értesítések kiegészítéseként SMS- vagy e-mail-üzeneteket kapnak mobiltelefonjukra, ahonnan az online banki platform által támogatott átutalásokhoz kapcsolódó, rájuk váró jóváhagyásokat is el tudják intézni.

A CitiDirect® BE Mobile jelenleg a világ 24 országában működik, és az év hátralévő részében más országokban is bevezetik. A program végén a világ több mint 100 országában lesz elérhető a szolgáltatás.

 

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?