Tesco: itt az újdonság!

Pénzcentrum
2011. október 22. 13:39

Okostelefonos alkalmazást készített a Tesco: a program segít a bevásárlásban, sőt, még a legközelebbi áruházat is megmutatja.

Az AppStore ingyenes applikációjának letöltésével, egy gombnyomással elérhetőek a fontosabb termékkategóriák és a bővebb termékinformációk. A vásárlók így elsőként értesülhetnek a legjobb ajánlatokról, azonnal átlapozhatják bármely Tesco áruház akciós katalógusát, valamint akár útközben összeállíthatják bevásárlólistájukat a kiválasztott termékekből.

Az új rendszer lehetővé teszi a bevásárlólista mentését és elektronikus úton történő továbbítását is. Az áruházkereső és navigáló funkciók segítségével az alkalmazás használói könnyedén megtalálhatják az általuk kiválasztott, vagy hozzájuk legközelebb eső Tesco áruházat. Az alkalmazás jelenleg iPhone készülékekre tölthető le, de november elejétől már azon okostelefonokra is, melyek minimum 2.1 androidos operációs rendszerrel rendelkeznek.

Bankfiók-és ATM kereső a Pénzcentrum.hu okostelefonos alkalmazásával

Ingyenesen letölthető a Pénzcentrum.hu iPhone alkalmazása is az AppStore-ból és Android alkalmazása a Marketről. Magyarország piacvezető lakossági pénzügyi oldalának okostelefonos applikációja olyan megoldásokat - például ATM és bankfiók keresőt, illetve gyors bankbetét választót - tartalmaz, amelyek hasznos és praktikus segítséget nyújthatnak a felhasználóknak mindennapi pénzügyi döntéseik során.

Az INGYENES alkalmazás letölthető AndroidraésiPhone-raegyaránt.

A Pénzcentrum.hu alkalmazása túlmutat az oldal hagyományos hírportál jellegén. Bár az alkalmazás hírforrásként is kiválóan teljesít, fő erőssége, hogy olyan ingyenes pénzügyi tartalmakkal szolgálja ki a felhasználót, amilyenre eddig még nem volt példa a magyar piacon.

Hasznos pénzügyi megoldások minden helyzetre

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Pénzcentrum.hu alkalmazásának egyik legfontosabb eleme, hogy a beépített térképen könnyen kereshetőek a legközelebbi ATM-ek és bankfiókok, valamint elérhetőek a legfrissebb bankbetét kondíciók és pénzügyi tippek is.

Az iPhone app maximálisan kihasználja a készülék lehetőségeit, új bankbetét megjelenésekor ugyanis a felhasználó push notificationt (azonnali értesítést) kap telefonjára a változásokról.

Ilyen részletességgel kidolgozott és sokrétű funkcióval rendelkező pénzügyi alkalmazás még nem volt a magyar piacon, így a készítők szándéka szerint minden felhasználó hasznos és praktikus tartalommal bővítheti okostelefonját.

 

Nagyításért kattints a képre!


A Pénzcentrum.hu Mobil oldalán további információkat találsz alkalmazásainkról és azok működéséről. Az applikáció fejlesztője az AFF Group.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?