Mesés konkurenciát kap a TV2 és az RTL Klub

2011. február 27. 09:02

A The Walt Disney Company EMEA a héten bejelentette, hogy Magyarországon is létrehozza a Disney Juniort, a Disney Csatorna egy olyan különleges adásblokkját, amelyben 2-7 éves gyerekeknek szóló sorozatokat sugároznak majd. A Disney Junior a szülők javaslatai alapján készült és 2011 júniusában indul Magyarországon.

A Disney Junior egyesíti magában a The Walt Disney Company klasszikus történetmesélő örökségét, a szeretnivaló karaktereket, a lenyűgöző zenét és a játékos tanulást, hogy tökéletes, közös televíziós élményt nyújtson a gyerekeknek és a családoknak. A Disney Junior rajzfilmjei játékra és tanulásra ösztönzik a 2-7 éves gyerekeket, nagy hangsúlyt fektetve a kezdetleges matekra, a nyelvtanulásra, az egészséges életmódra, valamint a közösségi életre nevelésre és az érzelmi fejlődésre. A csatorna a gyerekkort ünnepli azzal, hogy nevetésre, éneklésre, táncra és, mindenekelőtt, mókázásra buzdítja a kicsiket.

Osos ügynök

Már a programterv kidolgozásának korai szakaszától részt vett a folyamatban egy oktatási és gyermekfejlődési szakember, aki átnéz minden tervet és forgatókönyvet, mielőtt abból műsor készülne. Köszönhetően annak, hogy a szülőket is bevonták a munkába, a Disney Junior küldetése és valamennyi tartalma megkapta "anyu" jóváhagyását.

Manny mester

Beth Gardiner, a Disney Junior EMEA eredeti műsorkínálatért és fejlesztéséért felelős alelnöke elmondta: "Meghallgattuk a szülők gondolatait, aggályait, és ennek jegyében olyan műsorkínálatot dolgoztunk ki, amely biztosítja, hogy megfeleljünk az elvárásaiknak. A Playhouse Disney legjobb elemeit, természetesen, megtartjuk, ugyanakkor útjára indítunk olyan új műsorokat is, amelyek vélhetően elnyerik a már meglévő és hűséges nézőink tetszését."

Dzsungelélet

A Disney Junior programkínálatának része lesz a BAFTA jelölést kapott1 "Dzsungelélet" második évada, amely 26 színpompás és interaktív epizódból áll; valamint ezután Disney Junior lesz az otthona az olyan örök kedvenceknek, mint a "Mickey Egér Játszótere", a "Dzsungelélet", a "Manny Mester" és az "Oso különleges ügynök". Olyan vadonatúj sorozatok is megjelennek az adásblokkon belül majd, mint a "Jake" és a "Sohaország kalóza".

Mickey és barátai

Maciej Bral

Maciej Bral, a Disney Csatorna Kelet-Közép-Európáért és a feltörekvő piacokért felelős alelnöke így kommentálta a hírt: "A Disney Juniorral feltett szándékunk, hogy mély érzelmi kötődést alakítsunk ki a gyerekekkel, és megbízható forrássá váljunk a szülők szemében. Mindezt azzal szeretnénk elérni, hogy a klasszikus Disney szereplőket szerethető módon ábrázoljuk, miközben új és eredeti karakterekkel ismertetjük össze őket, akik, reményeink szerint, a jövő Disney klasszikusaivá válhatnak."

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Disney Junior egy már meglévő adásblokk a Playhouse Disney helyét és szerepét veszi át; naponta frissülő tartalommal jelentkezik majd a televízió képernyőjén, egy integrált honlapon, VOD-on (igény szerinti, fizetős televíziós tartalomszolgáltatáson) keresztül, mobiltelefonon és fizetős letöltő oldalakon. 

 

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 30. csütörtök
Janka, Zsanett
22. hét
Május 30.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 29. 21:07
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem