Különleges karácsonyi ajándékok a Millenárison

2010. december 2. 19:02

Az év utolsó hónapjában háromszor is kinyit a Vasárnapi Művész Piac (WAMP) a Millenáris Parkban. A kiemelkedő magyar designereket, művészeket, valamint neves galériákat magába foglaló alkotói piac december első három vasárnapján várja az érdeklődőket.

A WAMP decemberben háromszor is kiköltözik a Millenáris Park nagycsarnokába, hogy ezúttal még nagyobb helyen, még szélesebb kínálattal várjon mindenkit, aki érdeklődik az egyedi készítésű termékek iránt.

Csaknem 200 tervező legkülönlegesebb munkái közül lehet majd válogatni a most vasárnap reggel tíztől este nyolc óráig nyitva tartó nem éppen hétköznapi vásáron, amit december 12.-én és 19.-én is megismételnek majd a Millenáris Park "B" csarnokában.

Míg a tervezők asztalain a legkülönlegesebb design tárgyak sorakoznak majd most új elemként mintegy 30 standon kiemelkedő minőségű és dizájnos gasztrotermékek is bemutatásra kerülnek - mondják a rendezvény szervezői.

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25