Megőrül ma az internet: mindenki csak vásárolna

2010. november 29. 16:02

Ma van az úgynevezett "Mega Monday" (csúcshétfő): az Egyesült Királyságban a karácsonyi vásárlók percenként 2600 tranzakciót bonyolítanak le az interneten, mintegy 184 ezer font (60 millió forint) értékben.

A szigetországban több százezrek ma veszik meg a karácsonyi ajándékokat a különböző internetes boltokban. A Visa Europe számításai szerint csak az általa kibocsátott kártyákkal ilyenkor egy nap alatt 3,8 millió tranzakció történik körülbelül 265 millió font (87 milliárd forint) értékben.

Másodpercenként 3000 font (980 ezer forint) cserél gazdát az online piactéren: szakértők szerint a brit vásárlók továbbra is többet költenek, mint amennyit megengedhetnének maguknak. Egyes felmérések szerint idén 5,5 százalékkal többet költenek ajándékokra, mint a tavalyi évben.

Az Amazon.com raktárában is nagy a zsúfoltság a csúcs hétfőn

A Mega Monday keretében hatalmas akciókkal csábítanak a webshopok, egyescsoportos vásárlások esetében akár 50-90 százalékos kedvezményeket is kaphatnak az interneten vásárlók. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha többen, nagy mennyiségben rendelnek ugyanabból a termékből, akkor sokat megspórolhatnak.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?