31 °C Budapest

Folyamatosan ellenőrzik a sör minőségét a Szigeten

2010. augusztus 11. 11:02

A fesztivál sörét szállító Dreher Sörgyárak Zrt. a 2010-es Szigeten is figyel a sör minőségére: a minőségspecialisták 24 órás minőségi felügyeletet tartanak a rendezvényen.

A minőségspecialisták a Szigeten 24 órás minőségi felügyeletet tartanak. Egy négyfős csapat állandó készenlétben áll. A minőségellenőrök elérhetősége a csapos helyeken megtalálható, így ha a Szigetlakók a legapróbb rendellenességet is észlelik, azt bármikor jelezhetik a Dreher Sörgyárak munkatársainak.

Agócs Mónika, a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati kapcsolatok vezetője elmondta: " Minőség-ellenőr kollégáim a fesztivál teljes ideje alatt, szúrópróbaszerűen ellenőrzik a Szigeten található Dreher sörcsapokat."

Becz Gábor a Dreher Sörgyárak kereskedelmi minőségspecialistája egy ötlépcsős vizsgálat-folyamattal ellenőrizte a sör minőségét. "Az első két lépés a mikrobiológiai, illetve az analitikai mintavétel, amelyek során a csap higiéniai állapotát, és a Dreher sörmárka specifikációit ellenőrizzük. A harmadik lépés a technikai állapot vizsgálata. A sörcsap összeszerelését, a sörvezetékek állapotát, a széndioxid reduktor nyomásértékét, a sörhűtő és a sör hőmérsékletét ellenőrizzük."

"Ezt követik az érzékszervi vizsgálatok, amikor a csapolt sör habját, áttetsző aranysárga színét, szénoxid- tartalmát, illatát, illóanyag komponenseit, keserűségét és az íz-harmóniáját ellenőrizzük. Az utolsó lépés a sörcsapolási technika és a sörkezelési folyamatok ellenőrzése, amelyet szemrevételezéssel végeznek el."- ismertette az ellenőrzés lépéseit a Dreher Sörgyárak szakértője.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?