16 °C Budapest

Címke: dreher sörgyárak (20 cikk)

Pénzcentrum/Portfolio | 2019. május 23. 12:31

Szakemberek vallottak: 10 százalék feletti béremelés jöhet Magyarországon?

Magas, 10 százalék feletti béremelkedésre számítanak a Portfolio HR Revolution 2019 című konferenciájának résztvevői a közönségszavazás szerint. A kormány 10 év alatt megduplázódó reálbéreket vizionál, a vállalatvezetők saját elképzeléseiket ismertették ezzel kapcsolatban. Látható volt, hogy a vállalatok egy része a termékek minőségének és árának emelésével ki tudja gazdálkodni a bérköltség-emelkedést, más vállalatoknál ez nem lehetséges. Esetükben kizárólag a digitalizáció és hatékonyság-növelés jelenthet megoldást.

Pénzcentrum | 2010. augusztus 11. 11:02

Folyamatosan ellenőrzik a sör minőségét a Szigeten

A fesztivál sörét szállító Dreher Sörgyárak Zrt. a 2010-es Szigeten is figyel a sör minőségére: a minőségspecialisták 24 órás minőségi felügyeletet tartanak a rendezvényen.

MTI | 2010. július 16. 10:02

Kiderült: ilyen lesz az új Borsodi!

A viszonylag hideg tavaszi, nyár eleji időjárásnak nem örültek a sörgyártók, a mostani kánikula kapcsán azonban, érzékelve a foci VB alatti megnövekedett sörfogyasztást is, már bizakodnak, hogy belföldi értékesítésük tavalyi 9 százalékos csökkenése után talán bővülhet a sörpiac az idén Magyarországon.

Pénzcentrum | 2010. március 26. 13:32

Kiderült a titok! Új bolt nyílt az Andrássyn! + fotók

Megnyílt az Emporio Peroni, a Peroni Nastro Azzurro exkluzív üzlete Budapest legdivatosabb sugárútján, az Andrássy úton, olyan ikonikus olasz márkák közelében, mint a Gucci, az Armani vagy a Dolce & Gabbana. A bolt kialakítása hűen tükrözi a márka eleganciáját és stílusosságát, és a kirakatban megtekinthetjük az olasz stílusikont, a Peroni Nastro Azzurrót.