15 °C Budapest

Kiderült, hol nyílik az 50. Kika áruház

2010. március 10. 15:32

2010. március 25 -én a csehországi Liberec városában nyíló kika áruházzal az 50. Kika lakberendezési áruház nyílik meg, s ezt a jubileumi nyitást Európa szerte minden Kika áruház megünnepli. A Liberecben nyíló áruház a 3. a Közép - Kelet európai országokban, amely a Kika "Cash&Carry" koncepciót követi.

2000 -ben nyílt meg a magyarországi első Közép - Kelet európai áruház, s azóta az európai vezető bútorkereskedők egyikévé nőtte ki magát. Lépésről lépésre további áruházak nyíltak Dél- és Kelet - Európában.

2008 végén a horvátországi Slavonski Brod városában, 2009 áprilisában pedig a csehországi Olmütz-ben nyílt meg a két "Cash&Carry" áruház. A libereci Kika Cash&Carry már a 6. kika áruház Csehországban és a 18. a Közép-Kelet európai régióban. Az expanzió nem állt meg, újabb áruházak nyitása Kelet - és Dél - Európában továbbra is a tervek között szerepel.

Csehországban a 6 áruház kereken 600 alkalmazottat foglalkoztat. "A nehéz gazdasági feltételek miatt még fontosabb, hogy a piachoz és a vásárlói igényekhez igazodjunk, A Kika "Cash&Carry" koncepció lehetővé teszi számunkra, hogy kisebb városokban is áruházat nyithassunk. A vállalat számára a libereci nyitás az expanzió folytatását és piaci pozíciónk megerősítését jelenti." jelentette ki örömmel Paul Koch, a Kika/Leiner csoport ügyvezető igazgatója.

Az új áruház - 8 milliós eurós tőkebefektetést és 40 új munkahely teremtését jelenti.

A március 25 -i áruháznyitás alkalmából akciókkal és nyereményjátékkal várják a vásárlókat. "Egész Európa ünnepel - 50xKika Európában" szlogennel a március végéig tartó jubileiumi ajánlatokkal - kedvezményekkel, kedvező áruvásárlási hitelakcióval és éttermi ajánlatokkal várják a vevőket a magyar áruházakban is.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem