22 °C Budapest

Egyre drágábban lehet internetes névhez jutni

Pénzcentrum
2010. február 18. 09:40

Ugyan a Sex.com tartja az abszolút rekordot, .org végű internetes domainnevet soha ilyen drágán még nem vásároltak, mint az egymillió dollárért elkelt Poker.org-ot.

Újabb rekord született a vonzó internetes domainekért folytatott hajszában, a PokerCompany.com egymillió dollárt fizetett a Poker.org névért a Sedo amerikai domain-brókernek. Ezzel ez lett a legdrágább .org végződésű domain, messze megelőzve a korábbi rekordert, a 198 ezer dollárért elkelt engineering.org-ot - írja a TechCrunch.

A valaha elkelt legdrágább domain egyébként nem meglepő módon a Sex.com volt, amiért 14 millió dollárt csengettek ki, míg a Fund.com is több mint 10 millió dollárt ért a vásárló számára. Az elérhető .com és .net végződésű nevek számának csökkenésével viszont 2009-ben ugrásszerűen megnőtt a .org domainek regisztrációja, amely így már a harmadik leggyakoribb domainvégződéssé vált a .com és a .net után.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?