24 °C Budapest

Új helyre költözik a CIB Lízing ügyfélszolgálata!

2009. december 17. 15:02

A CIB Lízing Csoport ezúton tájékoztatja az ügyfeleit, hogy új helyre költözik az ügyfélszolgálat. A költözés miatt jövő héten hétfőn és kedden (2009. december 21-én és 22-én) zárva tartanak.

A nyitás várható dátuma a költözéstől függően jövő hét szerda (2009. december 23.), az új cím pedig 1024 Budapest Petrezselyem u. 2-8.

A CIB Lízing Csoport arra kéri az ügyfeleket, hogy mielőtt felkeresnék az ügyfélszolgálatot, érdeklődjenek a 06-40/323-232 telefonszámon.

A CIB Lízing Csoport szolgáltatásai közé a személy- és kishaszongépjármű-finanszírozás, a flottafinanszírozás, a tehergépjármű-finanszírozás , gépek, berendezések (orvosi műszerek, mezőgazdasági gépek, termelőeszközök,hajó és egyéb berendezések) finanszírozása, iIngatlan- és projektfinanszírozás, lakáslízing, valamint biztosításközvetítés és tanácsadás tartozik.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 22. szerda
Júlia, Rita
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem