K&H brókerbotrány: 874 kg Kulcsár-irat vár átnyálazásra

2009. december 9. 08:33

Elölről kell kezdeni a Kulcsár Attila és társai ellen indított, évek óta folyó büntetőeljárást, amennyiben az ítélőtábla helyt ad a főügyészség indítványának. A volt bróker új védője közölte, a nem jogerős ítéletet teljes egészében hatályon kívül helyezné a másodfokon eljáró vádhatóság - írja a Magyar Nemzet.

Tegnap kapta kézhez a Fellebbviteli Főügyészség átiratát a Fővárosi Ítélőtáblán Kulcsát új védője, aki elmondta, hogy a főügyészség az első fokú ítélet teljes egészében történő hatályon kívül helyezését javasolja a másodfokon eljáró ítélőtáblának. Az ügyvéd szerint az átirat alapján Kulcsár Attila vonatkozásában nem állnak fenn a sikkasztás törvényi tényállási elemei, csak vagyon elleni bűncselekmények megalapozott gyanúja merülhetett volna fel.

A hivatalos szervek szerint az ügy aktái hétfőn érkeztek meg a Fővárosi Ítélőtáblára. A nyomozati iratok 533 kötetet tesznek ki, súlyuk 874 kilogramm, egy egész szobát töltöttek meg velük. Csak az elsőfokú ítélet önmagában 930 oldal.

A fellebbviteli főügyészség vezetője egyelőre nem árulta el, hogy a vádhatóság az elsőfokú ítélet részleges, vagy teljes hatályon kívül helyezését, vagy az elsőfokú ítélet helybenhagyását javasolja-e.

K&H-friss! Levonták a törlesztőt: hörögve pörögnek

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?