22 °C Budapest

Reagált a K&H Bank! Biztonságban vannak a betétek, de...

2009. december 7. 14:57

A K&H rendszereiben a mai napon műszaki hiba lépett fel, melynek elhárítását és a rendszer teljes helyreállítását a K&H Csoport IT munkatársai a hiba első észlelése óta kiemelt feladatként kezelik, és mindent megtesznek ennek érdekében.

 

FRISS: A K&H e-bank szolgáltatása 16:30-tól újra elérhető, de a számlatörténet szerint az esedékes törlesztőrészletet nem vonták le! A bank beszedési rendszere újra holnap újra próbálkozik, késedelmi kamatot nem számítanak fel!


A K&H fiókhálózata teljeskörűen működik, a szolgáltatások minden fiókokban elérhetőek. Az e-bank szolgáltatás 15 óráig nem elérhető. Az ATM-eken keresztül az ügyfelek pénze hozzáférhető, a POS terminálon keresztüli vásárlások működnek.

"Amennyiben az ügyfelek más jellegű problémát is észlelnek, kérjük, jelezzék a Bank felé, a fiókok és a TeleCenter munkatársai készséggel állnak rendelkezésükre. Megértésüket ezúton is köszönjük, és ügyfeleinktől az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk!" - áll a bank közleményében. 

A lakossági e-bank 16:30 után állhat helyre! Nagyításért kattints a képre!

Jelen információk szerint a Bank ügyfeleit az eset következtében semmilyen anyagi kár nem érte, betéteik és befektetéseik továbbra is biztonságban vannak.

Mint arról a nap folyamán beszámoltunk:
Gyorshír! Összeomlott a K&H rendszere! + FRISS INFORMÁCIÓK

 

 

 

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 24. 08:05