7 °C Budapest

Gyorshír! Összeomlott a K&H rendszere! + FRISS INFORMÁCIÓK

2009. december 7. 13:09

A T-Mobile rendszerének pénteki meghibásodása után egy újabb nagy céget ért utol a balszerencse. A Portfolio.hu úgy tudja, hogy gyakori zavarokat tapasztalnak az ügyfelek a K&H Bank rendszerében.


A legfrissebb: Reagált a K&H Bank! Biztonságban vannak a betétek!

A K&H honlapja szerint az e-banki szolgáltatás 15:20 -16:30 között nem lesz elérhető.


Központi szerverleállás történt a K&H Banknál a mai napon - tudta meg a Portfolio.hu. Jelenleg sem megy, illetve akadozik a kiszolgálás az internetes bankolásban, fejetlenség uralkodik több fiókban és esetenként a pénzkiadó automaták, az ATM-ek sem működnek tökéletesen.

A Portfolio.hu értesült olyan ügyfélről, akinek számlájáról - legalábbis látszólag - kétszer emelte le a rendszer egy reggeli kártyás vásárlás összegét, fennakadásokat tapasztaltak az ügyfelek a Flórián téri, illetve a Deák téri fiókban is a kiszolgálás során, a bank telecentere pedig többször is elérhetetlennek bizonyult.


Bezöldültek! Jönnek a K&H zöld bankfiókok!


Több fiókban nem tudják megmondani az ügyfeleknek a pontos számlaegyenlegüket, és gyakran az ATM-ek is helytelenül közlik ezt az információt. A zavart az alkalmazottak szerverleállással indokolták, néhány vélemény szerint jó esetben a ma délután folyamán rendeződnek majd a problémák, de elképzelhető, hogy csak holnapra áll helyre a kiszolgálás.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Az e-bank nyitóoldala 13.40-kor a következő információt adta(Forrás: ebank.khb.hu)

A Pénzcentrum kiküldött munkatársa a K&H Flórián téri (Budapest, III. kerület) fiókjában 13.22-kor a következőt tapasztalta: a sorszámosztó gépre ragasztva egy nyomtatott üzeneten az szerepelt, hogy bizonyos számlaműveleteket csak a számlavezető bankfiókban tudnak végrehajtani. Az ügyintéző -kérdésünkre- azt javasolta, hogy az ügyfél hívja fel a K&H TeleCentert.

A K&H TeleCenter főmenüje működik, de belépés után azt az információt adja, hogy a telefonos lakossági ügyfélszolgálatnál hosszabb várakozási időre kell számítani. 

A telefonos ügyfélszolgálat szerint - a sok ügyfél számára- ma esedékes hitel-törlesztőrészletek levonása még nem történt meg, de -a tájékoztatás szerint- a délután folyamán újra megpróbálják levonni a pénzt az ügyfelek számlájáról. A TeleCenter munkatársa elmondta, hogy rendszerük már helyreállt, várhatóan 15-16 óra között már az e-bank is használható lesz. 

Ha a törlesztőrészletek levonása mégsem történik meg, akkor rendszerprobléma miatt nem számolnak fel késedelmi kamatot azoknak az ügyfeleknek, akiknek a pénz egyébként rendelkezésre állt a számlán.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 23. 19:14
Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a Siófokon jelenleg is zajló Digital-Media Hung...
Bankmonitor  |  2024. április 23. 16:07
Az MNB ma az alapkamat további csökkentéséről döntött: az irányadó kamatszint 50 bázispontos mérsékl...
Holdblog  |  2024. április 23. 12:12
A nyers kakaóbab felhasználásának és kinálatának aránya már harmadik éve deficites, és a jövő is biz...
Kiszámoló  |  2024. április 21. 14:10
A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem