5 °C Budapest

Metró helyett zöld mikulást kapunk idén is

Pénzcentrum
2009. december 4. 09:47

Ismét zöld mikulások járnak Budapesten. A közelgő hétvégére való tekintettel már ma, azaz december 4-én (pénteken) találkozhatnak velük a gyerekek.

A 4-es metró télapói a főváros két forgalmas pontján, a Móricz Zsigmond körtéren és a Kálvin téren ajándékokkal lepik majd meg a járókelőket reggel 7 és 10, illetve délután 15 és 18 óra között.

Immár harmadik éve hagyomány, hogy a 4-es metró mikulásai ajándékokkal kedveskednek a fővárosiaknak, elsősorban természetesen a gyerekeknek. A "klasszikus" öltözettől eltérve idén sem piros, hanem a leendő metró zöld színére utaló ruhájukban járják a várost. A zöld ruha láttán sokszor meglepett gyerekek szaloncukrot, szüleik karácsonyi üdvözlő kártyát kapnak, a legkisebbek pedig akár közös fotót is készíthetnek a rendhagyó télapókkal - tájékoztatott a DBR Metró Projekt Igazgatóság.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm