0 °C Budapest

BKV: Vállalkozási szerződés jegykiadó automaták üzemeltetésére

Pénzcentrum
2009. október 26. 09:32

Korábbi írásunkkal ellentétben a BKV nem vásárolt új jegykiadó automatákat, hanem vállalkozási szerződést kötött jegykiadó automaták üzemeltetésére.

A BKV ZRT. az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe, a jegykiadó automatákkal kapcsolatban:

"Vállalkozási szerződés jegykiadó automaták üzemeltetésére, a bevétel begyűjtésére feldolgozására és beszolgáltatására, az automaták napi, ünnepnapok és munkaszüneti napok esetében legalább heti háromszori rendszeres ellenőrzésére, a szükséges karbantartásokra és javítások elvégzésére, szükség szerinti áttelepítésére. Az automaták modernizálása keretében azok átépítése (bérletértékesítésre alkalmassá tétele), szolgáltatásaik bővítése (egy részüknek online rendszerben való üzemeltetése, ennek feltételeinek megteremtése, a bankkártyás fizetés lehetővé tétele).

A teljesítés helye: Budapest I-XXIII. kerületben és az agglomerációban: metró állomások, összekötő folyosók, kapcsolódó aluljárók, autóbusz megállók, villamos megállók, hév megállók, trolibusz megállók, MFAV peronok, fogaskerekű megállók.

Budaörs: 40-es autóbusz végállomás. Törökbálint: 72-es autóbusz végállomás. Budakeszi: 22-es autóbusz végállomás. Kerepes kórház."

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 54 087 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 54 721 forintos törlesztőt (THM 14,56%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A közbeszerzés tárgya a meglévő 264 db jegykiadó automata üzemeltetése és nem újak beszerzése volt.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 28. szombat
Károly, Karola
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?