23 °C Budapest

Yahoo Top 10: erre keresett a világ 2009-ben!

2009. december 1. 13:02

A napi 400 milliós látogatottsággal rendelkező Yahoo internetes portál közzétette a 2009-es keresési toplistáját. Idén - az évek óta listavezető Britney Spears-t letaszítva a trónról - a nyáron elhunyt Michael Jackson vette át az uralkodást, őt követi a Twilight vámpír-mozi, valamint a tengerentúli pankrátor-bajnokság a World Wrestling Entertainment (WWE).

Az első tízben Megan Fox színésznő, a korábban éveken át legkeresettebb Britney Spears, a Naruto manga-sorozat, a tengerentúli tehetségkutató American Idol, a Paris Hilton által kitaposott mezsgyén útra kelt celeb Kim Kardashian, a Nascar autóverseny sorozat és a RuneScape videojáték található.

"Michael Jackson halála olyan keresési hullámot indított, amely minden korábbi rekordot felülírt a Yahoo történetében" - áll a portál közleményében.

A gazdasággal kapcsolatos online keresések megszaporodtak a válság hatására, de a kategória éllovasainak - munkanélküliség, végrehajtás, kupon - így sem volt esélye a top 10-be kerülésre. A 2008-as listáról a dobogó harmadik fokán végzett Barack Obama, továbbá Miley Cyrus, Jessica Alba, Lindsay Lohan és Angelina Jolie is lekerült.

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 30. szombat
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM