Hamilton és Britney együtt? Több ezer szemtanú látta!

2009. március 22. 12:00

Halhatatlanná vált az uralkodó Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton, miután felavatták viaszszobrát a híres londoni Madame Tussauds múzeumban. Az életnagyságú viaszbábú olyan hírességekhez csatlakozott, mint a közelmúltban leleplezett Britney Spears vagy Barack Obama.

A sportoló sajnos nem tudott részt venni a ceremónián, mivel az éppen ütközött a Pussycat Dolls kanadai fellépésével, ahol Hamilton barátnője, Nicole Scherzinger állt színpadra.

Az alkotók még decemberben láttak munkához, az élethű szobor elkészítése körülbelül 230 ezer dollárt emésztett fel. Hamilton arcának pontos feltérképezését egy 300 pontból álló előzetes vizsgálat és számos fénykép segítette. A múzeum szóvivője szerint óriási az érdeklődés naponta több ezren tekintik meg a szobrokat.

Lewis Hamilton a Madame Thussauds múzeumban (Forrás: motorauthority.com)

A versenyző a McLaren-es szerelésében látható, egyik kezében a sisakját, a másikban a kesztyűit tartja. A Forma-1-es világbajnokok közül nem Hamilton az egyedüli a múzeumban, a látogatók a brazil Ayrton Senna, a brit Nigel Mansell és a német Michael Schumacher szobrát is megtekinthetik.

A fiatal sportoló villámrajtot vett a száguldó cirkuszban (2007-ben második, 2008-ban első lett az összesítésben), ehhez hasonló tempóban érkeznek az elismerések is. A sportoló a viaszbábu felavatását megelőző héten a királynőtől vehette át a Brit Birodalmi Érdemrendet.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem