1 °C Budapest

Hunvald OTP-hitelre vette az 55 milliós nyaralót

2009. november 30. 08:32

Erzsébetváros előzetes letartóztatásban lévő polgármestere tegnap este az ATV-nek adott interjújában elmondta, hogy legenda a százmilliós vagyona, a keszthelyi nyaralója is "csak" 55 millió forintot ér, ráadásul azt is OTP-hitelre vette - írja a Magyar Hírlap.

Hunvald György hozzátette, hogy a valótlanság kategóriába tartoznak az autó-flottájáról, a balatoni villájáról és a magánrepülőgépéről felröppent hírek. Közlése szerint egy öreg Jaguárja és egy ajándékba kapott Trabantja, a keszthelyi villa pedig nem villa, hanem nyaraló, a repülőgép egy hitelből vásárolt üzleti befektetés volt.

120 milliós Hunvald-flotta: itt a LISTA! + kép

A politikus szerint az ügyészség indok nélkül helyezte zár alá a gyermeke lakását, a barátoknak kiutalt lakásokkal kapcsolatban pedig úgy véli, hogy egy rossz rendelet alapján rossz az ügyészség gyanúsítása.

Nézd meg Hunvald luxusvilláját! Itt pihent a polgármester

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 12 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,02 százalékos THM-el, és havi 98 070 forintos törlesztővel fel lehet venni az Erste Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,09% a THM; az UniCredit Banknál 8,11%; a MagNet Banknál 8,27%,  a K&H Banknál 8,28%; míg az OTP Banknál 8,29%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Hunvald aggódik, hogy mi lesz a családjával, ha elkobozzák a jelzáloggal terhelt villát és a repülőt, mert a börtönben nem tud pénzt keresni.

Havi 742 ezret kap Hunvald a börtönben

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 3. vasárnap
Ferenc, Olívia
48. hét
December 3.
Advent (2.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem