12 °C Budapest

Hunvald OTP-hitelre vette az 55 milliós nyaralót

2009. november 30. 08:32

Erzsébetváros előzetes letartóztatásban lévő polgármestere tegnap este az ATV-nek adott interjújában elmondta, hogy legenda a százmilliós vagyona, a keszthelyi nyaralója is "csak" 55 millió forintot ér, ráadásul azt is OTP-hitelre vette - írja a Magyar Hírlap.

Hunvald György hozzátette, hogy a valótlanság kategóriába tartoznak az autó-flottájáról, a balatoni villájáról és a magánrepülőgépéről felröppent hírek. Közlése szerint egy öreg Jaguárja és egy ajándékba kapott Trabantja, a keszthelyi villa pedig nem villa, hanem nyaraló, a repülőgép egy hitelből vásárolt üzleti befektetés volt.

120 milliós Hunvald-flotta: itt a LISTA! + kép

A politikus szerint az ügyészség indok nélkül helyezte zár alá a gyermeke lakását, a barátoknak kiutalt lakásokkal kapcsolatban pedig úgy véli, hogy egy rossz rendelet alapján rossz az ügyészség gyanúsítása.

Nézd meg Hunvald luxusvilláját! Itt pihent a polgármester

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Hunvald aggódik, hogy mi lesz a családjával, ha elkobozzák a jelzáloggal terhelt villát és a repülőt, mert a börtönben nem tud pénzt keresni.

Havi 742 ezret kap Hunvald a börtönben

NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?