26 °C Budapest

Halottakra utazik a Wal-Mart

2009. október 31. 10:02

A világ egyik legnagyobb áruházlánca, az amerikai Wal-mart szélesítette termékportfolióját: a jövőben koporsókat is kapni majd üzleteiben.

Egy "apa", vagy "anya" feliratú acél koporsó például 895 dollárba, egy bronz koporsó 2 899 dollárba kerül az áruházban. Ráadásul mindezt akár részletre is meg lehet vásárolni, 12 havi kamatmentes törlesztés formájában, a leszállítás pedig 2 napot sem vesz igénybe.

Mivel a Wal-Mart koporsók árai a hagyományos kegyeleti üzletek árainál alacsonyabbak, arra számítanak, hogy lesz kereslet a termékre, ugyanakkor az iparág képviselői szerint nem lehet összehasonlítani a két szolgáltatást, hiszen az üzletlánc nem nyújt a gyászolóknak semmit, a puszta terméken kívül, márpedig szerintük az emberi együttérzés, illetve személyes kapcsolat ilyenkor fontos igény.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 15. hétfő
Anasztázia, Tas
16. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm