Nyugdíj-horror! Eltitkolt holttest a hálószobában

2009. szeptember 22. 04:30

A jogtalanul felvett összegek visszafizetésére és egy év letöltendő szabadságvesztésre ítéltek egy 61 éves nőt az Egyesült Államokban. A floridai rémet azzal vádolták, hogy a hatóságok előtt éveken át eltitkolta anyja halálát és felvette annak nyugdíját és egyéb ellátásait.

A nő bevallotta, hogy egy használaton kívüli szobába zárta az anyja holttestét, amelyről a boncolás során megállapították, hogy már legalább hat éve halott. A gyanúsított a kihallgatáson azt állította, hogy 2001 karácsonyakor már nem élt az anyja.

Horror a II. kerületben: mumifikálódott bérlő várta a kilakoltatókat

A boncmester elmondta, hogy bűncselekményre utaló jelet nem talált a hullán, az nagy valószínűséggel természetes halált halt. A lánya a bíróságon bevallotta, hogy anyja a nyugdíj mellett hadijáradékra is jogosult volt, ezért a pénz reményében nem jelentette a halálesetet a hatóságoknak.

Az évek során összesen 61 ezer dollár nyugdíjat és 176 ezer dollár egyéb ellátást (többségében hadijáradékot) vett fel jogtalanul a nő. A bíróság a börtönbüntetés mellett a teljes összeg visszafizetésére kötelezte.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?